Takahuoneesta napattu kuva paljastaa, mitä John Cenalla oli oikeasti päällään hänen nakuillessaan Oscar-lavalla

Nämä olivat Oscar-gaalan mielenkiintoisimmat hetket 10:05
Al Pacinoon liittyvä hetki Oscar-gaalan loppupuolella hämmensi katsojia – nämä seikat tekivät vuoden 2024 Oscar-gaalasta ikimuistoisen.

John Cena asteli yllättäen Oscar-lavalle "alastomana". Takahuoneesta taltioitu otos kuitenkin paljastaa, mitä hänellä oli todellisuudessa yllään tilanteessa.

Vuotuiset elokuva-alan arvostetuimmat palkinnot jaettiin Los Angelesissa 96. kertaa järjestettävässä Oscar-gaalassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaan. Yksi gaalan hämmentävimmistä hetkistä nähtiin, kun oli aika paljastaa pukusuunnittelun Oscarin saaja.

– Voitteko kuvitella, että alaston mies juoksisi lavan läpi tänä iltana? Eikö se olisikin hullua? gaalan juontaja Jimmy Kimmel sanoi viitaten vuoden 1974 Oscar-gaalassa sattuneeseen viuhahdukseen, kun David Niven oli juontamassa Elizabeth Tayloria estradille, ja lavalle juoksi yllättäen alaston mies.

Pian Kimmelin sanojen jälkeen lavasteen takaa kurkisti näyttelijä ja showpainijaJohn Cena 

– Muutin mieleni, en haluakaan tehdä sitä enää. Se ei tunnu oikealta. Tämä on tyylikäs tapahtuma, sinun pitäisi hävetä, että ehdotit näin mautonta vitsiä, Cena huhuili lavasteen takaa. 

Kimmel vakuutteli kyseessä olevan vitsi, johon Cena vastasi, ettei miehen vartalo ole vitsi.

Kimmel kuitenkin houkutteli Cenan saapumaan lavalle. Mies käveli mikrofonin luokse Oscar-kirjekuori genitaalialueensa peitteenä. Kun oli aika lukea kirjekuoresta voittajan nimi, Cena sai verhon peitteekseen. 

Cena ei kuitenkaan todellisuudessa ollut ilkosillaan miljoonien silmäparien edessä. Gaalan takahuoneesta napatuissa kuvissa nimittäin näkyy, että hänellä oli kyseisellä hetkellä yllään ihonvärinen, alushousujen tyylinen vaatekappale, joka peitti hänen kriittiset paikkansa edestä ja takaa. 

Lue myös:

    Uusimmat