Nakuilua, Al Pacinon hämmentävä palkinnonjako – näistä tapahtumista Oscar-gaala 2024 muistetaan

Nämä olivat Oscar-gaalan mielenkiintoisimmat hetket 10:05
Al Pacinoon liittyvä hetki Oscar-gaalan loppupuolella hämmensi katsojia – nämä seikat tekivät vuoden 2024 Oscar-gaalasta ikimuistoisen.

Oscar-gaala järjestettiin varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa 96. kerran Los Angelesissa.

Elokuva-alan arvostetuimmat palkinnot jaettiin Oscar-gaalassa, joka järjestettiin Los Angelesin Dolby Theatressa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Illan suurin voittaja oli odotetusti Oppenheimer, joka sai yhteensä seitsemän Oscar-palkintoa. 

Gaalaa seurasi läpi yön MTV Uutisten viihdetoimittaja Aino Haili, jonka mukaan gaalassa ei nähty liiemmin valtavan suuria yllätyksiä palkintojensaajien osalta. 

Poor Things -elokuvasta parhaan naispääosan palkinnon voittanut Emma Stone oli kuitenkin silminnähden yllättynyt. Palkinnon saajaksi povattiin etukäteen Lily Gladstonea elokuvasta Killers of the Flower Moon.

– Hän meni suorastaan aivan shokkiin saatuaan palkinnon. Hetki oli hirvittävän liikuttava ja hellyttävä. Kun hän meni lavalle, niin hän oli niin isoissa tiloissa, että tuntui, että hänen oli jopa vähän vaikeaa puhua, Haili kertasi Stonen palkinnon saamisen hetkeä. 

Gaalan puolivälin tienoilla sattui yllättävää nakuilua, kun John Cena  ilmestyi lavalle jakamaan parhaan pukusuunnittelun palkintoa ilman rihmankiertämää. Cenan kriittiset paikat peitti vain kirjekuori. 

– Hän sai kuitenkin ylleen verhon, kun alkoi jakaa palkintoa. Tällä itseasiassa viitattiin vuoden 1974 käsikirjoittamattomaan viuhahdukseen, joka nähtiin Oscar-gaalassa. Tähän päivään asti on oltu siinä uskossa, että näin ei ollut tuolloin tarkoitus tapahtua, Haili kertoi. 

Katso videolta, mikä Al Pacinoon liittyvä hetki Oscar-gaalan lopussa hämmensi katsojia. 

Lue myös:

    Uusimmat