Oliko Joonas Kääriäinen oikeasti alasti Putouksen Onlyfans-sketsissä? Näyttelijä paljastaa taustat: "Siihen tehtiin peniksen muotoinen asia"

Putous: Kangasniemen kunnan talous nousuun 2:51
Putous: Kangasniemen kunnan talous nousuun

Putouksen sketsissä kerrottiin Kangasniemen kunnan uudesta tavasta paikata talousvajettaan. Näyttelijä Joonas Kääriäinen kertoi MTV Uutisille, miten sketsi toteutettiin.

Putouksen 16. tuotantokausi käynnistyi MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaina 20. tammikuuta.

Kauden ensimmäisessä lähetyksessä esitettiin sketsi, jossa kerrotaan Kangasniemen kunnan uudesta keinosta paikata talousvajettaan Onlyfansista saatavilla tuloilla.

Sketsissä kurkistetaan muun muassa Kangasniemen kunnan johtoryhmän kokoukseen, jossa näytetään Joonas Kääriäisen esittämä hahmo puheenjohtamassa kokousta "alastomana" niin, että hänen genitaalialueensa on sensuroitu. 

Sketsissä esiintyy myös Ushma Olava, jonka paljas yläkroppa peittyy tietokoneen ruudun taakse.

MTV Uutiset pirautti Joonas Kääriäiselle ja kysyi, miten Onlyfans-sketsi oikein toteutettiin. Näyttelijä paljasti, ettei hän todellisuudessa ollut kameran edessä ilkosillaan.

– Kävin ostamassa tämmöiset nude-kalsarit, joita tanssijatkin käyttävät. Minulla on siinä kalsarit jalassa, ja jälkityössä siihen tehtiin sumennus ja taisi mennä vielä niin, että siihen (sumennukseen) tehtiin peniksen muotoinen asia päälle, joka sitten blurrattiin, hän kertoi.

– Eli en ole oikeasti alasti siinä, ei tarvinnut olla, mikä on tietysti ihan hyvä asia, hän naurahti.

Näyttelijä kertoi saaneensa sketsin tiimoilta myös palautetta. Kangasniemen läheltä Mikkelistä ponnistava Kääriäinen paljasti, että palautetta, nimenomaan positiivista sellaista, on tullut jopa Kangasniemen kunnan suunnasta.

– Vanhempieni ystävä on töissä Kangasniemen kunnalla, eli ihan sieltä asti tuli hyvää kommenttia. He naureskelivat, että tuohan voisi oikeasti olla heille hyvä tulonhankkimiskeino. Siellä ilmeisesti myös Kangasniemen kunnan johtajasta lähtien on naureskeltu ja oltu oikein innoissaan siitä sketsistä, hän kertoi.

Kääriäisen mukaan kyseisen sketsin huumori syntyi siten, että kaksi todellista asiaa, jotka eivät liity toisiinsa millään tavalla, yhdistettiin.

Se oli sketsin lähtöidea, kun lähdimme sitä kirjoittamaan, ja siinä mielestäni onnistuimme, hän totesi.

Näet kyseisen sketsin yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat