Taiwanilainen kauppias antoi kissoilleen mahdollisuuden tirkistelyyn – hulvaton näky: "Nyt hän on jatkuvan tarkkailun alla"

Kristi kuvaa lemmikkejä lasin alta 2:30
Katso myös: Kristi kuvaa lemmikkejä lasin alta – tältä se näyttää!

Kissat ovat uteliaita otuksia. Sen sai huomata etenkin eräs kauppias, joka asensi kauppansa kattoon lasipaneeleja kissojensa iloksi.

Lemmikit lasin alta kuvattuna ovat suloinen näky. Esimerkiksi valokuvaaja Kristi Vilmunen ottaa eläimistä niin kutsuttuja Under the Glass -kuvia studiollaan. Yllä olevalta videolta voit katsoa Kristin töitä. Taiwanilainen Twitter-käyttäjä jakoi puolestaan kuvia ystävänsä kaupasta, jossa sielläkin voi nyt ihailla kissoja lasin läpi – hieman eri yhteydessä tosin.

Kaupassa on hiljattain tehty pienimuutoisia uudistuksia, kun ystävä teki ullakkotilastaan kissaystävällisen, kertoo Bored Panda. Kauppias vaihdatti osan kattopaneeleista lasisiksi, jotta ullakolla viihtyvät kissat voisivat rauhassa tuijotella omistajaansa.

– Nyt hän on jatkuvan tarkkailun alla, twiitissä todetaan.

Ullakolla viihtyvät kolme kissakaverusta tuijottelevat katon lasipaneelien läpi tai vain makoilevat niillä. Kissakuvajulkaisu on kerännyt Twitterissä yli 183 000 tykkäystä.

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katolla tarkkailevat kissat ovat ennenkin herättäneet hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2018 skotlantilainen Emma julkaisi hassut kuvat eläinsuojelujärjestön katossa viihtyvästä kissasta. Jo sitä ennen japanilainen Twitter-käyttäjä jakoi puolestaan kuvan työpaikkansa karvaisesta vakoojasta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai kaikki kissoista!
Lue myös:

    Uusimmat