Tähti esitteli asuntonsa lehdessä – näin huonosti kävi päiviä myöhemmin

Hittisarjasta tuttu Julianna Margulies koki yllätyksen saapuessaan vasta remontoituun kotiinsa Manhattanille.

Vain päiviä sen jälkeen, kun näyttelijä Julianna Marguliesin kotikuvia esittelevä Architectural Digest -lehti oli ilmestynyt, tähden kaunis asunto koki kovia. Good Wife -sarjasta tuttu kaunotar paljasti Ellen DeGeneresin talk show'ssa, että joulun jälkeen juuri remontoitu luksuskämppä kärsi kovista vesivahingoista.

Margulies perheineen oli ollut viettämässä joululomaa Denverissä. Hiihtoreissua vaikeuttivat kova lumimyrsky ja kadonneet matkatavarat. Kotona odotti kuitenkin vielä ikävämpi yllätys.

– Kävelimme upouuteen asuntoomme tämän kanssa (Architectural Digest -lehden) – se oli postissa – ja joka paikka oli tulvinut. Koko paikka oli täysin tulvinut yläkerran miehen takia. Hänen lämpöpatterinsa oli räjähtänyt, Margulies kertoi.

LUE MYÖS:

Vaikka Margulies kertoikin osaavansa suhteuttaa omat yläluokkaiset ongelmansa esimerkiksi hirmumyrskyjen vuoksi kodittomiksi jääneiden ongelmiin, kertoo hän kuitenkin purskahtaneensa itkuun oven avatessaan. Tähti joutui muuttamaan hotelliin miehensä ja poikansa kanssa asunnon kunnostamisen ajaksi.

Katso Marguliesin hauska haastattelu The Ellen Show'sta (kohdasta 3:04):


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja