Tähdet, tähdet -menu: Arvaatko, mikä Jari Sillapäätä ja Stigiä yhdistää?

Tähdet, tähdet -artistit edustavat kukin oman musiikkilajinsa Suomen kirkkainta kärkeä. Tutustu säkenöivien starojen ruokasuosikkeihin ja rakenna menu kotikatsomoon suosikkitähtiesi tyyliin.

TÄHDET, TÄHDET -musiikkiviihdeshow’ssa tunnetut suomalaiset tähtiartistit ottavat mittaa siitä, kuka on katsojien mielestä Suomen paras esiintyjä. Jokaisella suoralla lähetyksellä on musiikkiteemansa, joka vaihtelee hiphopista oopperaan. Millaisilla eväillä tähdet sitten jaksavat puurtaa? Tähtikaarti kertoi MTV.fi:lle omat ruokasuosikkinsa. Tiesitkö muuten, että Jari Sillanpäätä ja Stigiä yhdistää rakkaus lihapulliin?

Reseptien nimiä klikkaamalla pääset nappaamaan Makuja.fi reseptiehdotukset, ja voit rakentaa kotikatsomoon oman tähti-illallisesi.

Iskelmäkuningas Jari Sillanpää: Tykkään kaikesta kotiruoasta!

– Olin 12 vuotta ravintola-alalla, joten olen saanut syödä paljon gourmet-ruokaa. Nyt rakastan lihapullia, muusia, makaronilaatikkoa – kaikkea skandinaavista ruokaa. Itselleni en kokkaa, mutta kavereille teen joskus ruokaa. Yhdessä on kivaa kokata! Jari Sillanpää kertoo.

Hip hop- ja kantritaituri Stig: Tutkivaa lihapullavertailua

– Ehdoton lempiruokani on edelleen lihapullat ja perunamuusi. Makuaisti on iän myötä kehittynyt, mutta tämä on yhä suosikkini. Parhaat saa kotoa. Olen yrittänyt valmistaa lihapullia itsekin, mutta omani tuppaavat aina hajoamaan. Avovaimo ja äiti osaa tehdä ne paremmin, Stig kertoo.

– Olen myös tehnyt laajaa tutkimusta ja testannut lähes kaikki stadin lihapullat. Ravintolassa parasta on lihapullat jallukastikkeella. Se on huikea annos, joka on säilyttänyt tehonsa jo monta vuotta.

R'n'B -taituri Diandran ja oopperalaulaja Laura Pyrrön sushit

– Parasta on kotiruoka. Myös kiinalainen ruoka kuuluu suosikkeihin ja sushi on niin hyvää! Diandra hehkuttaa.

– Olen kaikkiruokainen. On tullut paljon reissuttua, joten pidän paljon myös aasialaisesta ja itämaisesta ruoasta, kuten sushista, Laura Pyrrö kertoo.

Poptähti Irina tekee itse pinaattilettuja

– Tykkään paljon esimerkiksi sosekeitoista, mutta ehdoton lemppari on varmaan appiukon valmistama savulohi ja sen kanssa joku hyvä salaatti tai kasviksia, Irina luettelee.

– Lasten ja itsenikin lemppareita on myös se, kun tehdään itse pinaattilettuja ja niihin erilaisia täytteitä, kuten tonnikalaa, hän kertoo.

Glamrokkari Olli Herman: Tarvitaan vain hyvä veitsi!

– Mun lempiruoan valmistamiseen tarvitsee vain hyvän veitsen: se on aina ollut vesimeloni. Siitä jos saisi proteiinia ja sillä eläisi, en muuta söisikään! Olli Herman kertoo omasta lempiruoastaan.

Hyvät raaka-aineet, mitäs muuta sitä tarvitaankaan? No, ehkä hiukan kuohuvaa!

Tulista thairuokaa

Laulaja Virve "Vicky" Rostia ei valitettavasti tavoitettu, mutta leiskuvan punatukkainen nainen on paljastanut ET-lehdelle olevansa suuri thairuoan ystävä.

#TähdetTähdet

Tähdet, tähdet sunnuntai-iltaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat