Taas yksi autolla törttöillyt livahti onnettomuuspaikalta Kouvolassa

Poliisi pyytää havaintoja tapauksesta, jossa henkilöauto törmäsi pysäköityyn linja-autoon Kouvolan Harjunraitilla ja poistui paikalta. Kyseessä on jo kolmas kerta viikon sisään, kun autoilija pakenee onnettomuuspaikalta Kouvolassa. 

Poliisi sai eilen 4.12. kello 17.10 ilmoituksen tilanteesta, jossa musta henkilöauto törmäsi linja-autoon ja poistui sen jälkeen paikalta. 

Jälkien perusteella henkilöauto osui linja-auton perään sivuluisussa. 

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, silminnäkijöitä tai tapauksesta muutoin tietäviä ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen rikosrtorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Kolmas tapaus Kouvolassa

Kyseinen peräänajo on jo kolmas joulukuun aikana Kouvolassa sattunut liikenteelle vaarallinen tilanne, jossa autoilija poistuu tapahtuman jälkeen paikalta. 

Joulukuun ensimmäinen päivä poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan autoilija oli ajanut Kouvolan Myllykoskella ojaan ja poistunut sittemmin paikalta. Samana päivänä Kouvolan Kuusaantiellä tapahtui epäilty peräänajokolari, jossa autoilija poistui paikalta.

– Poliisi muistuttaa, että ajoneuvon tarkoituksellinen luistattelu ja muu vaarallinen ajo asettaa kuljettajan, mahdolliset matkustajat sekä muut tienkäyttäjät vaaraan, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Lue myös:

    Uusimmat