Taksinkuljettaja pahoinpideltiin rajusti Hyvinkäällä

Taksinkuljettaja joutui viikonloppuna Hyvinkäällä uhkailun ja rajun pahoinpitelyn kohteeksi.

Taksiyrittäjä Ahmed Sherko kertoo MTV Uutisille, että viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hänen työntekijänsä otti kyytiin Hyvinkään keskustan tuntumasta kaksi henkilöä.

Heistä Sherkon kertomuksen mukaan miespuolinen matkustaja nousi taksin takapenkille ja naismatkustaja kuljettajan viereen etupenkille. 

Matkustajat alkoivat Sherkon kertomuksen mukaan vaatimaan kuljettajalta puhelinta pois. Sherkon mukaan asiakkaat olivat ottaneet aseen ja veitsen esille.

Itä-Uudenmaan poliisi vahvistaa, että heillä on tutkinnan alla Sherkon kuvailun mukainen tapaus, muttei vahvista esimerkiksi väitteitä puhelimen vaatimisesta, aseista tai veitsestä. 

– Tilanne on alkanut kello 23.45 ja päättynyt hieman ennen kello yhtä aamuyöllä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, vahvistaa Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikoskomisario, päivystävä tutkinnanjohtaja Markku Lylykangas.

Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä laittomana uhkauksena ja pahoinpitelynä.

Epäonniset pakoyritykset

Taksinkuljettaja ajoi kaksikkoa hetken aikaa, kunnes he lopulta halusivat pysähtyä Hyvinkäällä Martinkadulle.

Kuljettaja näki tilaisuutensa tulleen ja poistui autosta. Huonoksi onnekseen hän liukastui ja kaatui maahan. Sherko kertoo, että miesmatkustaja alkoi pahoinpidellä häntä rajusti potkimalla päähän, vatsaan ja ympäri vartaloa, kun hän makasi maassa.

Sherkon mukaan kyydissä matkustanut nainen pyrki rauhoittelemaan tekijää ja kuljettaja pääsi jatkamaan pakoaan juosten. Epäonneksi hän liukastui jälleen ja pahoinpitelijä saapui taas jatkamaan potkimista. 

– Asianomainen on saanut tässä yhteydessä lääkärin hoitoa vaativat vammat, Lylykangas sanoo.

Sherkon kertomuksen mukaan hän pääsi tällä kertaa pakoon ja turvaan asuntoon, jonka asukas oli nähnyt tapahtuneen. Lylykangas kertoo, ettei kaikkia todistajia ole vielä päästy kuulemaan.

– Olemme kuulustelleet epäiltyjä, mutta tutkinta on vielä kesken ja rikosnimikkeet saattavat vielä muuttua tutkinnan aikana. 

Epäiltynä ovat vuonna 1992 syntynyt mies ja vuonna 1994  syntynyt nainen.

Lue myös:

    Uusimmat