Syksy saapuu: Nämä kesäiset vaatekappaleet pitävät pintansa

Tyylikonsultti Leena Sarvi vinkkaa MTV Lifestylen lukijoilla muutaman kesätrendin, jotka voi huoletta pitää matkassa myös syksyllä.

Vaateliikkeissä huomaa entistä enemmän tummia syksyisiä sävyjä, mutta onneksi kaikista kesän vaatekappaleista ei tarvitse luopua säiden viilentyessäkään.

– Tunikat ja väljälinjaiset paidat voi todella hyvin säästää kesätrendeistä syksyyn. Niitä voi nimittäin kerrostaa niin helposti tai yhdistellä esimerkiksi neuletakin kanssa. Väljälinjaisia paitoja voi yhdistellä esimerkiksi farkkujen tai kapealinjaisten housujen kanssa, Sarvi kertoo.

Nämä kannattaa vielä hankkia alennusmyynneistä

Kesän kenkätrendejä on hankala siirtää syksyyn, sillä useimmat käyttävät ainoastaan sandaaleita tai muita hyvin kepeitä kenkiä. Syksyn saapuessa yleensä vaihdetaankin sandaaleista ensiksi nilkkureihin ja siitä sitten saappaisiin.

Tyylikonsultti ehdottaakin, että klassisia kenkiä kannattaisi tarkastella alennusmyynneistä.

– Biker bootsit ovat suosiossa edelleen. Järkevät jalkineet ovat aina hyvä sijoitus, Sarvi muistuttaa.

Mitä muuta alennusmyynneistä kannattaa etsiä?

– Alelaareista kannattaa hamstrata kaikkia klassikoita. Juurikin jalkineita ja sitten myös neuleita ja trenssit pitävät edelleen pintansa, erityisesti ¾ mitassa olevat mallit.

– En niinkään suosittele hankkimaan niitä ohikiitäviä trendejä, joita yleensä myydään 70 prosentin alennuksella, tyylikonsultti kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat