Sydänsairaat isoisä ja vauva tukeutuvat toisiinsa – riipivän koskettava kuva

Love What Matters -sivustolla julkaistu kuva sydänsairaista isoisästä ja vauvasta, jotka molemmat kantavat leikkausarpia rinnassaan, koskettaa Facebookissa.

Love What Matters on sivusto, jolle kuka tahansa voi lähettää rakkautta tai toivoa tuovia kuvia tai videoita. Keskiviikkona sivulla julkaistussa kuvassa on isoisä, jonka 12 viime vuoden terveyshistoriaan kerrotaan sisältyvän muun muassa kaksi avosydänleikkausta, sydämentahdistin, valtimotauti, diabetes, infarkti ja lukuisia pieniä sydänkohtauksia. Nyt isoisän sydän toimii kymmesosan teholla normaalista.

Isoisän sylissä on hänen oma lapsenlapsensa, kymmenkuukautinen Kolbie. Poika joutui avosydänleikkaukseen jo neljän kuukauden ikäisenä. Hänellä oli syntyessään muun muassa sydänvika, keuhkoverenpainetauti, munuaistauti ja Downin syndrooma. Tähän astisesta elämästään Kolbie on viettänyt seitsemän kuukautta sairaalassa.

Kuvan on lähettänyt Brandy Gregware – isoisä on hänen oma isänsä ja Kolbie hänen poikansa. Gregware kertoo kuvan alla, että viime vuosi on ollut perheelle todella vaikea isoisän ja Kolbien jatkuvien sairaalajaksojen takia. Isoisä istuu tuntikausia pidellen Kolbieta sylissään ja juttelee tälle heidän yhteensopivista ”vetoketjuistaan” eli arvista, jotka sydänleikkaukset ovat jättäneet kummankin rintakehään.

– Näiden kahden ihmeellisen taistelijan välisen rakkauden ja kiintymyksen pystyy todellakin näkemään tässä kuvassa, Brandy kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Maailmassa on niin paljon vihaa ja väkivaltaa, mutta silti tässä on kaksi ihmistä, jotka joka päivä taistelevat ollakseen täällä. Vaalin tätä upeaa kuvaa koko loppuelämäni, Brandy lopettaa viestinsä.

Lähde: Love What Matters, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja