Mainos

Sveitsissä vuokrattu Lamborghini katosi jäljettömiin – löytyi rahtikontista Lontoosta

Auton löytymiseen johtavasta vihjeestä luvattiin vajaan 4 500 euron suuruinen palkkio.

Eksoottisia autoja vuokraava sveitsiläisyritys lienee jatkossa tarkempi siitä, kenelle se autojaan vuokraa. Liikkeeseen astunut nainen nimittäin sai alleen Lamborghini Huracan Spyderin, vaikka tämä oli "todistanut" henkilöllisyytensä tökerösti väärennetyllä passilla.

Naisen epärehelliset aikomukset kävivät henkilökunnalle ilmi vasta, kun autoa ei kuulunutkaan takaisin sovittuun aikaan. Järkytys oli suuri, kun auton GPS-laite kytkettiin päälle, sillä auton jäljet päättyivät Lontooseen.

Autovuokraamon omistajan veli turvautui sosiaalisen median voimaan ja pyysi Lontoossa asuvia Reddit-käyttäjiä ilmoittamaan havainnoistaan. Myös autosivustot kirjoittivat tapauksesta laajalti.

Kadonneesta Lamborghinista teki lopulta havainnon lontoolainen autobongari. Tämä oli jäljittänyt varastettua Audia ja törmännyt vahingossa rahtikonttiin, jossa oli hänen etsimänsä Audin lisäksi myös Sveitsistä varastettu Lamborghini. Kontti oli ollut lähdössä Afrikkaan, mutta oikeassa paikassa oikeaan aikaan ollut mies pilasi rikollisten aikeet.

Auton löytymisestä tiedon saanut vuokraamon toimitusjohtaja lensi välittömästi Lontooseen ja ajoi auton takaisin Zürichiin. Varkauksien takana olevia henkilöitä ei ole vielä saatu kiinni.

Lähde: DriveTribe

***

1:56

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.