Parkkiapulaisen painajainen: Törmäsi harvinaisella Lamborghini Aventador Ultimaella toiseen samanlaiseen

Bugatti Veyron ja LaFerrari kolaroivat Pariisissa 0:51
KATSO MYÖS: Lähes yhtä epätodennäköinen kämmi tapahtui aikoinaan Pariisissa, jossa Bugatti Veyronin kuljettaja peruutti LaFerrarin keulaan. Video on kuvattu vuonna 2017. Otsikon tapaukseen liittyvän Instagram-videon löydät tämän jutun lopusta.

Jokaisen pysäköintiapulaisen pahin painajainen tallentui videolle Australiassa.

Jutun perästä löytyvä video on peräisin Australian Perthistä Crown Towers -hotellin edustalta, jossa sinisen Lamborghini Aventador Ultimaen ratin takana oleva parkkiapulainen on juuri mokannut pahemman kerran. Harvinainen erikois-Lamborghini on nimittäin osunut toisen samanlaisen perään.

Videon on kuvannut brasilialaisen jujutsun ammattilainen Craig Jones, joka oli saapunut paikalle toisella kyseisistä epäonnen Aventadoreista. Kyseessä ei kuitenkaan ollut Jonesin oma superauto, vaan lainapeli. Autojen omistajan kerrotaan olevan nettikasinomiljardööri Laurence Escalante.

Pysäköintiapulainen tarjoaa Jonesin kuvaamalla videolla klassikkoselityksen. Hän oli omien sanojensa mukaan yrittänyt painaa jarrua, mutta jalka osuikin kaasupolkimelle. Kuljettajan mukaan polkimet olivat liian lähellä toisiaan.

Ei tavallisille kuolevaisille

Aventador Ultimaen peräpäässä hönkii 770 hevosvoimaa tuottava 6,5-litrainen V12. Ultimae-painos on huomattavasti harvinaisempi kuin tavallinen Aventador, sillä sitä on valmistettu kovakattoisena versiona vain 350 kappaletta ja roadsterina 250 kappaletta. Auton veroton hinta on puoli miljoonaa euroa.

Kyseessä on juuri se sama automalli, jonka tuotannon Lamborghini joutui käynnistämään uudelleen, kun 15:ttä viimeistä Aventadoria kuljettanut rahtilaiva Felicity Ace syttyi palamaan ja upposi Atlantilla vuosi sitten.

Katso Jonesin kuvaama video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: The Drive, Forbes

Lue myös:

    Uusimmat