Isän ja tyttären huviajelulle kauhistuttava päätös – liekit tuhosivat harvinaisen urheiluauton minuuteissa: "Tunsin itseni täysin avuttomaksi"

Britti-isä ja hänen tyttärensä säikähtivät perin pohjin, kun arvokas superauto syttyi yllättäen palamaan. Lamborghini kutsui Aventadoreja takaisin muutama vuosi sitten paloriskin vuoksi, mutta tiedossa ei ole, koskiko korjauskampanja myös tätä kyseistä yksilöä.

Brittiläisen Ciro Ciampin, 45, ja hänen tyttärensä Tian sunnuntaisuhailu sai dramaattisen käänteen, kun kaksikon alla ollut Lamborghini Aventador Roadster roihahti liekkeihin.

Satojen tuhansien eurojen arvoinen avoauto oli Ciron mukaan seissyt koko päivän autonäyttelyssä, ja aurinko oli porottanut siihen tuntikausia.

He olivat palaamassa kotiin näyttelystä ja pitivät pienen tauon, mutta pian matkan jatkamisen jälkeen auton moottorista alkoi tulla savua.

Ciro kertoi pysäyttäneensä auton paikkaan, jossa se olisi mahdollisimman vähän vaaraksi sivullisille. Hän kävi avaamassa moottoritilan kannen, mutta tajuttuaan tilanteen vakavuuden, otti välittömästi etäisyyttä autoon. Pian liekit nielivätkin Lamborghinin takaosan.

– Tunsin itseni täysin avuttomaksi, Ciro totesi ja sanoi ryhtyneensä kuvaamaan tilannetta näyttääkseen muillekin, kuinka nopeasti tuli voi tuhota auton.

Ciro sanoi palokunnan saapuneen paikalle kahdeksassa minuutissa. Hän kiitteli Bedfordshiren palolaitoksen ripeyttä sekä ammattitaitoa.

Italialaisvalmistaja kutsui Aventadoreja takaisin vuonna 2017, kun kävi ilmi, että liian täyteen laitetusta tankista on mahdollista vuotaa bensiinihöyryjä, jotka voivat pahimmassa tapauksessa syttyä palamaan. Tiedossa ei ole, koskiko takaisinkutsu myös tätä kyseistä yksilöä.

Ciron mukaan hänen Lamborghininsa oli astetta harvinaisempaa painosta. Kyseessä oli nimittäin maailman ainoa tällä kyseisellä Huber-tuunauspajan korisarjalla varusteltu Aventador. Lisäksi tämän värisiä Aventadoreja on koko maassa vain kaksi.

Lähteet: Caters News, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat