Suvin ja Tepon riitaa sovitellut Sanna Suutari: He kuuluvat yhteen

Sanna Suutari otti sovittelijan roolin Suvi Pitkäsen ja Teppo Säkkisen rajussa yhteenotossa Aurinkorannalla.

Aurinkorannan tähtösissä koettiin draamaa, kun Suvi Pitkänen sai kihlattunsa Teppo Säkkisen vierailulle Espanjaan. Kosteissa tunnelmissa vietetty ilta päättyi kyyneliin ja Suvin ja Tepon rajuun riitaan, jonka päätteeksi Teppo jatkoi matkaansa ja jätti tähtöset jatkamaan lomaansa naisseurassa.  

Suvin ja Tepon riidassa Sanna Suutari otti välienselvittelijän roolin, kun Tepolle suuttunut Suvi ei halunnut kommunikoida kihlattunsa kanssa suoraan.

– Teppo soitteli minulle muutamina aamuina ja pyysi Suvia puhelimeen, mutta Suvi oli niin vihainen, ettei hän halunnut puhua Tepolle, Sanna kertoo.

– He ovat molemmat temperamenttisia, mutta tiedän, että Teppo rakastaa Suvia yli kaiken. Lopulta sanoin Suville, että Teppo oikeasti rakastaa häntä, ja pyysin häntä puhelimeen, ja he saivat välinsä sovittua ja selvitettyä, tähtönen toteaa.  

Sanna kertoo, että hänelle on ominaista asettua auttamaan parisuhdeongelmien kanssa kamppailevia ystäviä.

– Nämä parisuhdeasiat ovat sellaisia, joissa autan mielelläni. Eihän mikään parisuhde ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Normaaliin parisuhteeseen ja perhe-elämään kuuluu vastoinkäymisiä, ja ne kasvattavat ja sitovat ihmisiä yhteen, tähtönen miettii.

– Ja kyllä se vain niin on, että Suvi ja Teppo taitavat rakastaa toisiaan ihan oikeasti. He ovat onnellisia yhdessä, vaikka välillä heidän temperamentti vähän kuohahtaakin. Tiedän, että Suvi ja Teppo kuuluvat yhteen, ihan kuten minä ja mieheni, hän jatkaa.

"En jaksa olla kaikille ihana"

Sannan mukaan hänestä löytyy sovittelevan roolin lisäksi monta muutakin puolta.

– Mieheni juuri sanoi, että Aurinkorannalla Sannasta näkyy yksi-kaksi puolta, eli sovitteleva Sanna ja villi Sanna, tähtönen kertoo.

– Mutta minussa on monta muutakin puolta: olen kiltti, huolehtivainen, kotiäiti, soturi, taistelija. Olen persoonana kaikkea tätä, ja mitä Aurinkorannan tähtösissä näkyy, on vain yksi puoli minusta, hän toteaa.

Viidakon tähtösten jälkeen Sanna päättikin näyttää Aurinkorannalla aivan uuden puolen itsestään.

– Kun olin huomannut, miten paljon minussa oli puhuttu viidakossa, päätin, etten enää jaksa olla kaikille ihana.

– Päätin, että Aurinkorannalla on aika nähdä toinen puoli minusta. Jos jokin asia ärsytti minua, niin reagoin siihen heti, se on pahan Sannan ominaisuus.

Lue myös:

    Uusimmat