Suvi Pitkänen Sannan tempauksista Aurinkorannalla: Törkeyden huippu!

Aurinkorannan tähtösen Suvi Pitkäsen mukaan Sanna Suutarin edesottamukset Aurinkorannikolla menivät huvittavuudestaan huolimatta välillä vähän yli.

Aurinkorannan tähtösten kolmannella kaudella on päästy nauttimaan Sanna Suutarin, Suvi Pitkäsen ja Johanna Pulkkisen tempauksista Espanjan Aurinkorannikolla. 

Erityisesti Sanna Suutari on ajautunut mitä mielenkiintoisimpiin tilanteisiin, ja hänet on voitu bongata niin hevosen selästä kuin luksusautojen konepelliltä.

– En voi ikinä unohtaa yhtäkään Sannan tempauksista, mutta mieleen on jäänyt erityisesti se, kun Sanna pysäytteli autoja, ja kipusi niiden päälle poseeraamaan, Suvi muistelee.

– Se oli törkeyden huippu! Ei vieraiden ihmisten kalliiden autojen päälle voi mennä noin vain istuskelemaan, tähtönen kauhistelee.

"Ei niin voi käyttäytyä!"

Kaunottaren mukaan Sannan edesottamukset vaativat huumoria niin kanssamatkustajilta, kuin temapusten kohteeksi joutuneilta.

– Se oli huvittavaa, pakko myöntää, mutta kyllä minua hävettikin. Ei niin voi käyttäytyä!

Suvi kertoo, että autokuskit olivatkin aluksi hyvin ihmeissään, kun Sanna kipusi luksusautojen konepellille poseeraamaan.

– Aika hyvin heillä kesti pinna, vaikka huumori olikin monella koetuksella, Suvi miettii.

Mielenkiintosista tapahtumista, ja Sannan touhuista huolimatta, nautti kolmikko Suvin mukaan lomasta ja toistensa seurasta.

– Tulimme yllättävänkin hyvin toimeen. Olisi voinut kuvitella, että meille olisi tullut klikkejä, kun kolme niin erilaista naista lähtee reissuun yhdessä. In the end, kaikki meni tosi hyvin, ja meillä oli itse asiassa aika hauska loma yhdessä.  

Aurinkorannan tähtöset mtv.fi:ssä maanantaisin ja perjantaisin klo 18! 

Lue myös:

    Uusimmat