Suvi Pitkänen riidastaan Tepon kanssa: Otamme usein yhteen

Suvi Pitkänen ja Teppo Säkkinen ottivat yhteen villin bileillan päätteeksi.

Uusin Aurinkorannan tähtöset -jakso oli täynnä draamaa, kun tähtösten bileilta päättyi Suvi Pitkäsen ja tämän kihlatun Teppo Säkkisen rajuun riitaan.

– Teppo on todella suorasanainen ja minä olen todella herkkänahkainen, ja niinhän siinä sitten kävi, että saimme episodin aikaiseksi, Suvi toteaa.  

Kärhämä sai alkunsa, kun Aurinkorannikolle rakkaansa luokse saapunut Teppo lähti tähtösten mukaan klubille seuraamaan Suvin dj-keikkaa.

– Keikka jännitti minua todella paljon, sillä klubilla oli kaksi äärettömän taitavaa dj:tä soittamassa. Näin heti, että tanssilattia oli täynnä, ja tunsin, että menin heti ihan jäihin.

– Teppo on kovin arvostelijani ja hän tietysti huomasi sen heti. Hän sitten huomautti, ettei keikka mennyt yhtä hyvin, kuin edellisen päivän keikka ja minä tietysti suutuin hirveästi. Kuinka hän kehtasi sanoa niin, sillä sain tanssilattian täyteen, ja keikka meni lopulta hyvin, vaikken pystynytkään rentoutumaan täysin.

Riita saatiin Suvin mukaan selvitettyä, eikä kihlaparin elämä järkkynyt Aurinkorannalla koetun riidan seurauksena.

– Riidat kuuluvat meidän elämäämme, ja olemme yhä menossa naimisiin, joten kaikki on hyvin. Olemme sellainen pari, että otamme usein yhteen, eikä se ole mitään sen vakavampaa, tähtönen kertoo.

– Yleensä riidat menevät niin, että minä mökötän oman aikani, ja Teppo mököttää oman aikansa, ja sen jälkeen kumpikaan ei enää jaksa mököttää, ja riidat unohtuvat. Se on meidän tapamme elää, jonkun mielestä se voi tuntua hassulta ja raskaalta, mutta me olemme temperamenttisia, eivätkä riidat ole meille outoja asioita, hän jatkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat