Suvi jätti kilttiluontoisen Lysti-koiran 10 minuutiksi yksin pihalle – kauaskantoiset seuraukset: "Niitä on vieläkin siellä"

Huvittava kuva todistaa, miksi koiraa ja tyynyä ei kannata laittaa samaan aikaan ulos tuulettumaan.

Suositussa Facebook-ryhmässä on syyskuussa naurettu kuvalle, johon moni koiranomistaja samaistuu. Kuvassa musta labradorinnoutaja seisoo keskellä untuvakasaa ja katsoo viattomasti kameraan vieressään puhki revitty tyyny, jonka repaleita eläimen suusta roikkuu.

Kuva on kerännyt yli 7500 reaktiota ja moni kommentoija on osoittanut vitsikkäästi myötätuntoa koiraparalle, jonka vieressä tyyny on sattunut räjähtämään.

Läpikotainen tuuletus

Kuvan keräämä suosio tuli yllätyksenä sen ottaneelle Suvi Ollankedolle. Ruskolla asuva nainen kertoo MTV Uutisille, että hupaisa tapaus sattui itse asiassa jo talvella 2015.

Tuolloin Suvi oli pistänyt höyhentyynyn terassille tuulettumaan. Aidatulle pihalle pääsi myös opaskoirakasvatti Lysti. Suvi luonnehtii Lystiä ihanaksi, taitavaksi, viisaaksi ja kiltiksi koiraksi. Se ei ollut tehnyt koulutuksensa aikana mitään tuhmuuksia.

Mutta kerta se on ensimmäinenkin. Tyyny oli ollut tuulettumassa koiravahdin kanssa kymmenisen minuuttia, kun Suvi huomasi, että terassi oli muuttunut höyhenpelloksi. Lysti osoittautui kaikkien hyvien piirteidensä lisäksi aikaansaavaksi tyynyn pöyhijäksi.

Höyhentyynyn hampaissaan tuhonnut koira ei vaikuttanut kärsivän syyllisyyden tunnoista vaan oli ainoastaan iloinen Suvin nähdessään.

Höyhenet jäivät muistoksi

Lysti alkoi työskennellä opaskoirana vuonna 2016, minkä jälkeen Suvi on tavannut koiran kolmesti. Muisto Lystin hampaissa tuuletetusta tyynystä kuitenkin elää edelleen – kirjaimellisesti. 

Höyhenet nimittäin tarttuivat terassiin kiinni ”järjettömän tiukasti”. Huolimatta lukuisista puhdistusyrityksistä esimerkiksi harjalla, painepesurilla ja lehtipuhaltimella, tulokset jäivät laihoiksi. 

– Uskon, että niitä on vieläkin siellä, toteaa jo asunnosta pois muuttanut Suvi.

Lystin kepponen ei ole missään vaiheessa kasvattajia vihastuttanut, ainoastaan naurattanut. Ja niin lämmin muisto tekee edelleen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat