Suurperheen äiti BB-talossa – millainen koti sopisi Claudia Evelle?

Tämän vuoden BB-asukkeihin lukeutuva Claudia Eve on kahdeksan lapsen äiti. Claudia on kertonut ottavansa lapsistaan lomaa BB-talossa, mutta millainen talo perheelle sopisikaan, kun äiti palaa isoveljen valvovan silmän alta?

Julkkis Big Brother 2013 -ohjelmassa kisaava selvännäkijä Claudia Eve on julkisuudessa kertonut muuttaneensa 200 neliön omakotitalosta Vihdistä Helsingin keskustaan puolet pienempään asuntoon. Kahdeksan lapsen äidin mukana muutti perheen viisi nuorimmaista lasta.

Even perheen uudessa kodissa on vähemmän neliöitä kuin ennen, mutta neliömetrejä tärkeämpiä vaatimuksia voivatkin suurperheelle olla vaikkapa lähistöltä löytyvät koulut ja ruokakaupat tai hyvät liikenneyhteydet. Millaisen asunnon sinä perheellesi valitsisit?

Tässä pari esimerkkiä suurperheen tarpeisiin sopivista kodeista pääkaupunkiseudulta:

5 huonetta ja keittiö Länsi-Pakilasta

Jokakodista löytyy myynti-ilmoitus Helsingin Pakilassa sijaitsevasta viiden huoneen omakotitalosta. Kolmikerroksisessa, 155-neliöisessä talossa on sauna ja kaksi kylpyhuonetta, joten vessavuoroista ei tarvitse taistella. Talo sijaitsee omalla tontilla ja lähistöltä löytyvät Pakilan ylä- ja ala-asteet.

5 huonetta ja keittiö Mellunmäestä

Jokakodin sivuilta löytyvä myynti-ilmoitusta tarjoaa Mellunmäestä suurperheelle sopivaa asumisvaihtoa 112-neliöisessä ylimmän kerroksen kerrostaloasunnossa. Lähistöltä löytyy Mellunmäen ala-aste sekä kaksi päiväkotia.


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Kuvat: Sub, Huom!, Lea Jakama Oy

Ehditkö tutustua Claudiaan AVAn Iholla-sarjassa?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja