Suurin pudottaja -valmentajan vinkit terveelliseen ruokavalioon

Suurin pudottaja -sarjasta tuttu valmentaja Jillian Michaels paljastaa, millaisista ruoista hänen omat päivän ateriat koostuvat aina aamupalasta jälkiruokaan. Poimi personal trainerin vinkit!

Suurin pudottaja -valmentaja, personal trainer Jillian Michaels, 38, on aina menossa. Televisiosarjassa näkyy vain pieni osa totuutta, sillä Michaels piiskaa kilpailijoita silloinkin, kun kamerat eivät käy – ja pitää samalla omaa fyysistä kuntoaan yllä. Mikä motivoi tehopakkausta?

– Jos en kuntoilisi ja katsoisi mitä söisin, painaisin helposti 90 kiloa. En ole nainen, joka rakastaa salilla käymistä tai parsakaalia – mutta olen nainen, joka tuntee itsensä tehokkaaksi, kyvykkääksi ja itsevarmaksi kun tunnen oloni vahvaksi, enkä halua luopua siitä. Minulle hommassa on kyse terveemmän kehon rakentamisesta, Michaels kertoo.

Nainen paljasti Self.com-sivustolle ruokavalionsa salaisuuden.

Aamupala

Aloittaakseen päivänsä hyvin, Michaels varastoi pitkäkestoisia hiilihydraatteja.

– Aamupalaksi syön usein kokojyväteeleipää mantelivoilla. Syön yleensä kaksi, Michaels sanoo.

Lounas

Michaels syö yleensä yhdessä Suurin pudottaja -kilpailijoiden kanssa.

– Lounaaksi syön yleensä jotain kalaa ja vihanneksia. Esimerkiksi lohicarpacciota ja vihanneksia tai salaattia. Jos lohi tulee juuston kanssa, jätän juuston syömättä, Michaels kertoo.

Välipala

Iltapäivällä alkaa helposti väsyttää, ellei muista nauttia välipalaa. Mitä Michaels sitten syökään, voit olla varma, että se on terveellisin vaihtoehto!

– Nopeaksi iltapäivän piristykseksi syön hummusta ja porkkanoita, maissilastuja ja salsaa tai appelsiinin ja raakoja manteleita tai parapähkinöitä. Hiukan proteiinia ja hiilihydraatteja, Michaels listaa.

Päivällinen

Michaels kertoo jättävänsä hiilihydraatit päivällisellä vähemmälle.

– Yritän jättää päivällisellä hiilihydraatteja vähemmälle aina kun mahdollista. Syön myös aina luomuruokaa, kun siihen on mahdollisuus. Teen töitä luomuruokaa tekevien kokkien kanssa kotisivuillani; luomme yhdessä uusia reseptejä ja kokeilen niitä. Syön paljon kalaa, Michaels kertoo.

Nainen muistuttaa, että makua ruokaan ei tarvitse aina hakea epäterveellisemmästä päästä; marinadeilla, mausteilla, yrteillä saa paljon makua ruokaan ja niillä on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Jälkiruoka

Vaikka Michaels noudattaakin terveellistä ruokavaliota, ei hänenkään suu sentään ole tuohesta. Nainen pitää huolen, että tumma suklaa mahtuu joka päivä hänen herkkulistalleen.

– Yritän saada tumman suklaani nautittua jossain vaiheessa päivää. Minun on saatava sitä. Sumplin päivän kalorilaskut aina niin, että voin herkutella sen sallimissa rajoissa suklaalla… aina!

Suklaa on oikea terveysherkku

SUURIN PUDOTTAJA AVAlla arkisin klo 11.15.


AVA

Lähteet: Self.com, huffingtonpost.com

Kuvat: Getty Images, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja