Suuri poliisioperaatio Ruotsissa: 7-vuotias kidnapattu tyttö on löytynyt – isä pidätetty

Ruotsissa perjantaina kadonnut 7-vuotias tyttö on löytynyt, kertoo Aftonbladet. Median tietojen mukaan tyttö kidnapattiin aseistautuneiden miesten toimesta. Poliisi epäilee, että yksi sieppaajista olisi tytön isä, joka on nyt pidätetty.

Syyttäjä Annika Collinin mukaan kukaan ei ole tällä hetkellä välittömässä vaarassa. Kidnapatun tytön isä on pidätetty, Expressen kertoo.

Lehden mukaan yhtä henkilöä etsitään yhä. Syyttäjä ei halua kommentoida, etsiikö poliisi vielä muita henkilöitä tapaukseen liittyen.

Tukholmassa ja Uppsalassa oli käynnissä suuri poliisioperaatio tytön löytämiseksi.

Aseistautuneiden sieppaajien autoa etsittiin ja poliisi varoitti omia partioitaan pysäyttämästä mahdollista epäiltyä autoa itse, sillä tilanne voisi käydä vaaralliseksi.

Poliisi on toistaiseksi pysytellyt hyvin varovaisena tiedottamisen suhteen.

Tytöstä annettiin valtakunnallinen etsintäkuulutus.

Expressenin mukaan sieppaus tapahtui, kun tytön äiti ja isä sopivat tekstiviestitse tapaavansa lounaalla. Tytön eno tuli mukaan tapaamiseen.

Aseistautuneet miehet kävivät enon ja tytön äidin kimppuun ja pahoinpitelivät heitä.

Sieppauksen yhteydessä tytön äiti ja eno lukittiin toiseen sieppaajien käytössä olleista autoista. Äidin onnistui päästä vapaaksi ja tämä otti yhteyttä poliisiin.

Tytön isä on Syyrian kansalainen ja Expressenin tietojen mukaan hänet on pidätetty.

Siepattu tyttö on asunut äitinsä kanssa.

Isä on siepannut tyttären aiemminkin

Expressenin tietojen mukaan tytön isä on vienyt tytön luvatta ulkomaille viime kesänä. Tyttö saatiin kuitenkin palautettua ja isä sai oikeuden päätöksellä ehdollisen rangaistuksen.

Viime vuoden marraskuussa oikeus päätti, ettei tytön isän yhteydenpidolle tytön äitiin ole esteitä.

Uutinen päivittyy

Lue myös:

    Uusimmat