Surullinen yksityiskohta kuningas Charlesin olemuksessa kiinnitti somekommentoijien huomion

Kuningas Charlesin syöpädiagnoosi huolettaa ympäri maailmaa – tämä tilanteesta tiedetään nyt 8:32
Katso myös: Kuningas Charlesin syöpädiagnoosi huolettaa ympäri maailmaa – tämä tilanteesta tiedetään nyt

Kuningas Charlesin olemusta on ruodittu hovin Instagram-päivityksen kommenttikentässä.

Kuningas Charlesin pitämä puhe esitettiin videolta Kansanyhteisön päivän jumalanpalveluksen aikana Westminster Abbey -kirkossa maanantaina 11. maaliskuuta.

Puheessaan kuningas puhui "Kansainyhteisön perheestä" ja painotti muun muassa itsenäisyyttä ja vapautta, yhteisöllisyyttä ja yhdessä toimimista sekä monimuotoisuutta. Hän mainitsi puheensa lopussa oman 75-vuotissyntymäpäivänsä sekä äskettäisen syöpädiagnoosinsa.

 Juhlittuani äskettäin omaa 75-vuotissyntymäpäivääni lämmittää sydäntäni pohtia sitä tapaa, jolla Kansainyhteisö on ollut vakio koko elämäni ajan kallisarvoinen voiman, inspiraation ja ylpeyden lähde, kuningas lausui puheessaan.

 Viime viikkoina olen ollut syvästi liikuttunut ihanan ystävällisistä ja huomaavaisista toivotuksistanne terveyttäni koskien, ja vastineeksi voin vain jatkaa palvelemistanne parhaan kykyni mukaan koko Kansainyhteisön alueella, hän jatkoi.

Kuninkaan puheesta taltioitu videopätkä jaettiin kuninkaallisen perheen Instagram-tilille. Video on kerännyt muutamassa päivässä yli 100 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Monen julkaisua kommentoineen mielestä kuningas näyttää videolla huonovointiselta ja väsyneeltä. Moni lähettää kuninkaalle voimia kommenteissaan.

 Hän ei näytä voivan hyvin, siunausta hänelle,.

 Kuningas näyttää hyvin väsyneeltä. Siunausta hänelle. Toivottavasti hoidot sujuvat hyvin. 

 Hän näyttää väsyneeltä.

 Hän ei näytä hyvinvoivalta. Toivottavasti voit pian paremmin! 

Buckinghamin palatsi tiedotti helmikuun alussa, että kuningas Charlesilla oli diagnosoitu syöpä. Syöpä havaittiin, kun kuningas oli ollut tammikuussa hoidettavana eturauhasen liikakasvun vuoksi. Palatsi ei ole kertonut tarkkoja tietoja esimerkiksi syövän laadusta, mutta on tähdentänyt, ettei kyse ole eturauhassyövästä.

Charles aloitti säännölliset syöpähoidot pian diagnoosin saamisen jälkeen. Hän luopui väliaikaisesti edustustehtävistään.

Lue myös:

    Uusimmat