Suru-uutinen varjosti Lewis Hamiltonin mestaruusjuhlia: ”Mietin herätessäni, miksei isästä ole kuulunut mitään”

Lewis Hamilton omistaa viidennen F1-mestaruutensa perheelleen, joka koki suuren menetyksen juuri hänen MM-tittelin varmistumisensa aikoihin.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Hamiltonin isoisä menehtyi sairaalassa juuri ennen ratkaisevaa Meksikon kisaviikonloppua. Kuskille tuli ennen viikonlopun aloitusta erikoinen tunne, että kaikki ei ole hyvin.

– Kun heräsin torstaiaamuna, ja isoisäni oli sairaalassa, minulle tuli ensimmäisenä mieleen, etten ole kuullut isästäni mitään, Hamilton kertoo.

– Laitoin hänelle viestin, ja isä vastasi, että soita minulle. Soitin isälleni ja sain kuulla, että hän (isoisä) oli kuollut noin tuntia aiemmin.

Hamilton tunnetaan erittäin perhekeskeisenä ihmisenä, ja hän on monesti muistellut vanhempiensa tekemiä uhrauksia. Isä Anthony teki neljää työtä saadakseen poikansa unelman toteutettua.

– Tämä viides mestaruus on kunnianosoitus, koska he ovat uskoneet minuun alusta lähtien. Kartingissa on niin paljon lapsiinsa uskovia perheitä eikä menestystä tule, mutta me onnistuimme.

– Ajan jatkossakin heidän kanssaan. Toivottavasi isoisäni katsoo ylpeänä sitä, mitä olemme perheenä saavuttaneet, Hamilton sanoo ääni murtuen.

Lue myös:

    Uusimmat