Supernanny palaa auttamaan arjen haasteissa – kaudella mukana kaksi katsojille tuttua perhettä

Supernannyn ajankohtaiset vinkit perhearkeen 8:15
Supernannyn ajankohtaiset vinkit perhearkeen.

Supernanny Pia Penttala auttaa erilaisia ongelmia potevia lapsiperheitä jämäkästi kohti parempaa arkea.

Pulmaisten perheiden sankari, Supernanny Pia Penttala palaa helmikuussa auttamaan perheitä, jotka kaipaavat neuvoja lastensa kanssa arjen haasteisiin. Luvassa on liikuttavia kohtaamisia ja tunteiden törmäyksiä, kun perheen sääntöjä ja siteitä vahvistetaan. Jämäkän lempeä Pia avaa uusia näkökulmia vanhemmuuteen ja opettaa erilaisia tapoja toimia perheen parhaaksi.

Supernanny Suomi -ohjelman kolmannella kaudella Supernannyn tie vie uusien perheiden lisäksi myös tapaamaan vanhoja tuttuja, jotka kaipaavat evästystä muuttuneissa elämäntilanteissa. Tällä kaudella Supernanny vierailee myös useamman yksinhuoltajan luona etsimässä ratkaisuja yhden vanhemman perheiden elämään. Empaattinen ja lämmin Penttala toimii perheenjäsenten auttajana ja tukena, ja on ymmärtävä ja inspiroiva mentori heille. 

– Tämä kolmas kausi on ollut selkeästi vanhempien suunnasta avoimempi. Heidän uupumus eri haasteiden kohdissa on tullut koronatilanteen vuoksi esiin vahvemmin, Penttala kertoo.

– Myös vanhempien tahto saada tehtyä muutosta parempaan on säilynyt vilpittömästi hyvänä. Perheet ovat ottaneet minut luottavaisesti vastaan, ja odotus siitä, että annan heille tilanteita korjaavia työkaluja on vahva, hän jatkaa.

JAKSOT 1 ja 2:

1/10 to 11.2. klo 21: Poikolaiset, Espoo - Elämää eron jälkeen
Kauden starttijakson perheessä eletään ruuhkavuosia liian vähillä yöunilla ja lukuisia liikkuvia osia hallinnoiden – ja pinnahan siinä kiristyy. Kolmen tytön kanssa yksin jäänyt äiti koittaa ohjata ammattilaisen ottein herkkää eskarilaista, väsymättä sähläävää keskimmäistä ja öisin valvottavaa kuopusta. Eron jälkeen rakennettu korttitalo huojuu ja äidin väsymys kasvaa. 

Laura, 27, lähihoitaja, autistien ohjaaja. Lapset: Nova, 1, Seela, 4, ja Isla, 5. Mukana myös Novan isä Tony, 28.

2/10 to 18.2. klo 21: Kouvalat, Oulu - Parisuhde pikkulapsiarjen paineissa
Toisen jakson perheen uhmaikäinen esikoinen on imenyt kiukuttelullaan kaikki voimat vanhemmistaan, ja opettanut siinä sivussa pikkusiskolleen, miten vanhemmat pidetään kiireisinä. Pikkulapsiarjen uuvuttamat vanhemmat pinnistelevät pitääkseen pakan kasassa parisuhteen ollessa tilanteessa kovilla.

Riikka, 27, autoalan työvalmentaja ja Tomi, 29, koneasentajaopiskelija. Lapset: Veeti, 3, ja Viola, 1.

Supernanny Suomi MTV3-kanavalla torstaisin 11.2. klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat