Mainos

SuomiAreena sai uuden tuottajan – tapahtuman teemana suomalainen työ

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään jälleen ensi heinäkuussa Porissa – uudistunein voimin.

Tarkemmaksi ajankohdaksi on varmistunut 11.-15. heinäkuuta, ja viisipäiväisen tapahtuman kantavina teemoina ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

Uutena tuottajana SuomiAreenassa aloittaa MTV Uutisten politiikan toimittaja Mari Haavisto. Uutissuunnittelun Heli Uusimaa tuottaa tapahtumajournalismin tilaisuuksia, kuten SuomiAreena Goes Eduskunta. Koko MTV Uutisten Tapahtumajournalismi -yksikköä johtaa puolestaan vastaava tuottaja Asta Kujala

– SuomiAreena lähtee nyt uudelle vuosikymmenelle tämän tiimin kanssa. Tässä kolmikossa on niin kokemusta kuin myös tuoretta verta sopivassa suhteessa, joten tapahtuma tulee varmasti uudistumaan monella tapaa, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila toteaa.

Tapahtumajournalismin vastaava tuottaja Asta Kujala on innoissaan uudesta.

– SuomiAreena on MTV Uutisten tapahtumajournalismin kruununjalokivi. Tulevina kesinä haluamme tulevaisuuden päättäjät vahvemmin esille keskusteluihin ja tulemme myös panostamaan entistä enemmän sosiaaliseen mediaan, Kujala kertoo.

SuomiAreenan uusi tuottaja Mari Haavisto lupaa tapahtumaan monenlaisia uudistuksia. Painopistettä tullaan esimerkiksi siirtämään vahvemmin Eetunaukiolta torilavalle.

–  Idealista on jo pitkä. Perinteisten paneelien rinnalla innostamme järjestäjätahoja miettimään uusia tapoja nostaa asioita esille. Ensi vuoden teemaan voisi sopia esimerkiksi pop-up-työvoimatoimisto tai vaikka ruokatuntikaraoke, ideoi Haavisto.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.