Mainos

Suomeen kesäksi uusi lentoyhtiö

Suomeen on perustettu uusi lentoyhtiö, joka pyrkii aloittamaan toimintansa kesällä. Tammikuun alussa rekisteröidyn Snowbird Airlines Oy:n toimitusjohtaja Marja Aallon mukaan markkinoilla on tilaa uudelle tulokkaalle.

– Päätoimialamme on charter-toiminta, eli tulemme lentämään matkanjärjestäjien tilauksesta. Suunnitelmissa on myös jonkin verran omaa reittiliikennettä. Aiomme lentää ainakin Eurooppaan, Aalto kertoo.

Yhtiön taustalta löytyy Air Finlandilla ja Finnairilla työskennelleen Aallon lisäksi myös muita ilmailun ammattilaisia. Tuoreen toimitusjohtajan yhtiökumppaneita ovat ainakin lentäjät Harri Tikkunen ja Seppo Rissanen. Muita nimiä yhtiö ei vielä tässä vaiheessa kerro julkisuuteen.

Yhtiöpohjan rakentaminen on Aallon mukaan vielä kesken. Hän sanoo yhtiön etsivän laajaa rahoituspohjaa. Lentokalustoksi yhtiö aikoo hankkia leasingilla Airbus-koneen.

– Alussa lähdetään yhdellä koneella liikkeelle. Kahden vuoden säteellä tavoitteena on kolme konetta. Ennusteet tässä maailmassa näyttävät siltä, että tullaan kasvamaan myös vielä siitä eteenpäin. Ensin haluamme kuitenkin tehdä kannattavan ja tuottavan lentoyhtiön, Aalto kertoo yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.