Suomalaismissi Erika Helin nähdään Playboyssa – haluaa muuttaa puhtoista missi-imagoa: "Tämä kortti on pakko kääntää"

Viime vuoden missifinalisti Erika Helin kertoi kuulumisiaan finaalin punaisella matolla –"Playboy-kuvani julkaistaa marraskuussa" 2:40
Missikaunotar Erika Helin kävi Playboy-kuvauksissa.

Viime vuoden missifinalisti nähdään marraskuussa Playboy-lehdessä.

Vuonna 2018 Miss Suomi -finaalissa mukana ollut kaunotar Erika Helin, 25, kertoi Miss Suomi 2019 -finaalissa lauantaina käyneensä hiljattain Playboy-lehden kuvauksissa Portugalissa.

Kaunotar kertoo haaveilleensa salaa Playboy-kuvauksista jo pidemmän aikaa. Mahdollisuus aukesi missikisojen jälkeen.

– Minulla oli sellainen olo, että tämä on tehtävä. Tämä kortti on pakko kääntää, Helin kertoo.

Playboy-kuvien jälkeen Helin toivookin muutosta hänen julkisuuskuvaansa.

– Tunnetaan paljon räväkämpänä ja enemmän heittäytyjänä, kuin mitä tähän asti on tunnettu. Tähän asti on ajateltu enemmän missinä, että menen johonkin tiettyyn muottiin ja käyttäydyn nätisti ja käyn cocktailtilaisuuksissa ja muuta, Helin kuvailee ajatuksiaan.

Playboy-kuvaukset kestivät kaksi päivää. Heliniä kuvattiin sekä merellä että studiossa. Alastomuus on kaunottarelle luonnollista.

– Nainen saa tehdä kehollaan mitä haluaa ja Playboyssa ei ole mitään pahaa tai häpeällistä. Sen saa jokainen missi käydä tekemässä halutessaan sen jälkeen, kun ne kisat ovat ohitse.

– Moni ei sitä lähtisi tekemään eikä varmaan Miss Suomena olisi kauhean soveliasta tehdä, koska kisoissa on alastonkuvat kielletty.

Kaunotar on jakanut Instagram-tilillään lukuisia upeita kuvia. 




Katso Helinin koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat