Mainos

Suomalaisäiti keksi ratkaisun vauvan nukuttamiseen: Patja tuudittaa lapsen uneen

Helsinkiläinen Hanna Sissala on kehittänyt patjan, jonka automaatinen liike tuudittaa vauvan uneen selvästi nopeammin kuin perinteisessä sängyssä.

Familings-yrityksen kehittämän LullaMe-patja on osoittautunut jo alkuvaiheessa menestykseksi, sillä se palkittiin Saksan Kind+Jugend -messujen innovaatiopalkinnolla. Patja sai kahden päivän annissa rahoitusta 295 000 euroa.

Sissalan mukaan tuotemerkki julkaistaan virallisesti myöhemmin tämän vuoden aikana. Samalla lanseerataan uusi paranneltu patja. Kysyntä on ylittänyt odotukset, eikä yritys ota tällä hetkellä uusia tilauksia vastaan. Jonoon voi kuitenkin ilmoittautua.

Patjan sisällä on moottori, joka kiristää ja höllää kangasta. Tämän seurauksena patja nousee ja laskee hitaasti, jolloin vauva nukahtaa paremmin. Kyseessä on lajissaan ensimmäinen tuote maailmassa.

Sissala sai idean tuotteeseen yrittäessään nukuttaa ensimmäistä lastaan. Usein yritys kesti useita tunteja. Sissalan mukaan kysyntää tuotteelle on tullut ympäri maailmaa. Monet vanhemmat kärsivät samasta ongelmasta: he eivät itse saa riittävästi unta kun lapsen nukuttaminen vie liikaa aikaa. Patjan ansiosta Sissalan oma lapsi nukkuu pidempiä päiväunia ja nukahtaa selvästi nopeammin.

Patjan kangas on hengittävää materiaalia ja koneisto on suunniteltu niin, ettei siitä ole vaaraa lapselle.

Katso tuotteen esittelyvideo tästä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.