Suomalainen suurlupaus palaa Veikkausliigaan – RoPS kuittaili hilpeästi huippuhankintansa kustannuksella

Veikkausliigassa pelaava RoPS on solminut 19-vuotiaan Timo Stavitskin kanssa heinäkuun puoliväliin asti ulottuvan lainasopimuksen.

Stavitski siirtyi viime vuoden tammikuussa Ranskan pääsarjassa pelaavan Caenin riveihin juuri RoPS:sta. Stavitski on viettänyt alkukauden lainalla kroatialaisessa Osijekissa, jossa vastuu jäi hyvin pieneksi, joten Caen halusi lähettää suomalaislupauksen muualle.

Ranskalaisseura ja Stavitski pohtivat yhdessä parempaa ratkaisua, jotta hän saisi enemmän vastuuta. Lopulta seuraksi valikoitui tuttu ja turvallinen RoPS.

– En voi sanoa, että olisin tällä iällä vielä kokenut pelaaja, mutta olen nähnyt enemmän futismaailmaa ja tiedän, mitä isoilla kentillä vaaditaan.

– Tiedän myös, että pelaaminen ei ole itsestäänselvyys. Pelipaikan saaminen vaatii työtä, kurinalaisuutta sekä kärsivällisyyttä, Stavitski kommentoi RoPS:n tiedotteessa.

Hilpeää kuittailua

RoPS intoutui heti kuittailemaan Rovaniemelle palanneen huippuhankintansa kustannuksella Twitterissä.

RoPS julkaisi siirtouutisen yhteydessä Twitterissä kuvan Stavitskin kengistä, jotka eivät välttämättä ole aivan parhaat mahdolliset Suomen talveen.

– Ihan ensimmäisenä tuolle pojalle on saatava kunnon kengät ja sukat, RoPS kuittailee Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat