Mainos

Suomalainen Sauli Koljonen tuomittiin kaksoismurhasta Ruotsissa – mahdollinen motiivi kiintymys koiraan

Suomalainen Sauli Koljonen on tuomittu Ruotsissa elinkautiseen vankeuteen kahden miehen murhasta, kertoo ruotsalaislehti Expressen.

Södertörnin käräjäoikeuden mukaan 27-vuotias rakennusmies murhasi Tullingessa Tukholman eteläpuolella huhtkikuussa kaksi miestä miekalla ja sytytti sen jälkeen asunnon tuleen. Koljonen tuomittiin myös murhapoltosta.

Murhia alettiin tutkia sen jälkeen, kun asunnosta oli tullut palohälytys. Palaneesta asunnosta löydettiin kaksi ruumista, joissa oli jälkiä miekaniskuista.

Koljonen saatiin kiinni Interpol-yhteistyön avulla Suomesta noin kuukausi tapahtumien jälkeen.

Tutkimusten perusteella murhien taustalla saattaa olla yllättävä motiivi. Koljosen tyttöystävä oli nimittäin lähettänyt murhasta tuomitulle tekstiviestin, jossa hän kirjoittaa: ”Tapoit jonkin ihmisen KOIRAN takia. Tiedän että rakastat sitä, mutta entä minä sitten? Meidän tulevaisuutemme?”

Tutkinnan mukaan koira kuului toiselle murhatuista miehistä ja Koljosella oli sitä kohtaan voimakkaita tunteita.

Koljonen itse sanoi esikuulustelussa, että hän tuskin tunsi murhattuja miehiä. Hänen sormenjäkiään kuitenkin löytyi esimerkiksi muovisäkistä, joka oli kääritty toisen murhatun ympärille.

Koljonen myönsi kuitenkin olleensa Ruotissa tapahtumien aikaan. Hän myönsi myös käyttäneensä tuona aikana erilaisia huumeita. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.