Suomalainen peliyhtiö Next Games julkaisi Blade Runner 2049:n beetaversiona Androidille

Suomalainen pelitalo Next Games on julkaissut beetaversion odotetusta Blade Runner 2049 -mobiilipelistä. Aiemmin suljetussa beetatestissä ollut uutuus on nyt saatavilla kaikille tuettua Android-laitetta käyttäville.

Pelin tarkoituksena on ohjastaa blader runneria, ”miekkataistelijaa”, joka pyrkii hankkimaan todisteita paljastaakseen röyhkeät replikantti-ihmiset. Peli on täynnä toimintaa, minkä lisäksi se sisältää Blade Runner -fanien iloksi pitkän liudan sarjan faneille tuttuja, osin myös pelattavia hahmoja, joita voi avata käytettöön suorittamalla pelin asettamia tehtäviä.

Mukana on myös moninpelitila, jossa ystävien kanssa pääsee suorittamaan vaikeampia tehtäviä. Tehtävät monimutkaistuvat pelin edetessä ja riskit kasvavat, mutta samalla myös tarjolla olevat palkinnot paranevat. Blade Runner 2049 on vuoropohjainen roolipeli, jossa pelaajat voivat käyttää voimakkaita erikoishyökkäyksiä nujertaakseen vihollisensa. Valmis peli on ilmainen pelata, mutta sisältää todennäköisesti mikrotransaktioita, eli pelin sisäisiä ostoja, joilla kokemusta voi syventää ja monipuolistaa.

Elokuvan maailmasta tuttuun tyyliteltyyn Los Angelesiin sijoittuva Blade Runner 2049 on nyt ladattavissa beetaversiona Google Play -kaupasta. Toistaiseksi iOS-julkaisua ei ole saatavilla, mutta sen voitaneen odottaa seuraavan pian perässä. Vaikka beetajulkaisu kielii pelin kehityksen etenevän mutkitta, ei koko version julkaisuajankohdasta ole vielä tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja