Suloinen possu oli joutua teuraaksi – onneksi tarinalla on onnellinen loppu

Tämä tarina pitää sisällään pienen possun, talon täynnä koiria ja kissoja, sekä onnellisen lopun.

Viime kuussa suloinen Pillow-porsas oli vaarassa kokea karmean kohtalon, kun sen edelliset omistajat aikoivat myydä sen sisaruksineen ja emoineen teuraaksi. 

Vaikka eläinten turvakoti ei pystynyt pelastamaan kaikkia, yksi pieni possu saatiin kuitenkin pelastettua ajoissa. Nykyisin Pillow-possu asustaa sijaiskodissa yhdessä lukuisten koirien ja kissojen keskellä.

– Yhden pienen porsaan auttaminen ei tunnu siltä, että teemme tarpeeksi, mutta se oli parasta mitä pystyimme nyt tarjoamaan, australialaisesta eläinten turvakodista kerrotaan. 

Possu näyttää olevan uuteen kotiinsa enemmän kuin tyytyväinen, ainakin jos uskoo sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Instagram-sivulle Life of Pikelet lisätyt kuvat osoittavat, kuinka onnelliselta possu vaikuttaa uusien koira- ja kissakavereidensa rinnalla. Erässä kuvassa se on käpertynyt isokokoisten koirien kainaloon tyytyväinen hymy naamallaan.

Possulle etsitään loppuelämän kotia

Pillowin sijaisomistajat yrittävät nyt kovasti löytää possulle uuden kodin. Jotta possu saisi elää onnellisen elämän, sijaisomistajilla on kaikille possua harkitseville yksi muistutus.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Pillow on pieni, mutta jonain päivänä lähitulevaisuudessa se tulee olemaan suurempi kuin suuri. Sen rotu on "suuri valkoinen sika", sijaiskodista kerrotaan.

– Porsaat ovat kalliita. Ne syövät paljon ruokaa, energialaskut kasvavat ja ne vaativat pesua ja puhdistusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

He toivovatkin possun löytävän kodin maatilalta, jossa se saisi viettää elämänsä loppuun asti – ilman pelkoa teuraaksi joutumisesta.

Oletko tutustunut jo Hankiin, maailman seuratuimpaan minipossuun? 


Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat