Sophie oli menossa sovituskoppiin, kun miesmyyjä esti aikeet ja totesi tämän olevan "liian iso" haluamaansa mekkoon – kaupan näkemys poikkeaa

0:24
Satu Kämäräinen, 23, julkaisee kehopositiivisia kuvia esimerkiksi Instagramissa. Somemaailmassa Satua ärsyttää tarpeeton ilkeys!

Sophie, 20, väittää vaatekaupan myyjän solvanneen hänen painoaan.

Sophie Roberts väittää kokeneensa karun tilanteen kaupassa, kun hänen ei annettu kokeilla myyjän "liian pieneksi" tuomitsemaa vaatetta.

Väittää miesmyyjän solvanneen painoa

Sophie, 20, oli Lillie's-nimisessä vaateliikkeessä ostoksilla. Hän oli kerännyt mukaansa mekkoja, joiden kanssa oli menossa sovituskoppiin.

Naisen mukaan kaupan miesmyyjä kuitenkin vei yhden mekon pois todeten "olet liian iso, et voi kokeilla tätä", kertoo The Sun.

– Sanoin "anteeksi?", mihin hän vastasi: "Anteeksi, muru, mutta sinä et ole kokoa 10 tai 12", Sophie kuvaa.

"Revit mekon"

Brittikoko 10–12 vastaa kokoa 38–40. Sophie kertoo olevansa tavallisesti juuri tätä kokoa.

– Mies sanoi "revit mekon". Tiesin sataprosenttisella varmuudella, ettei mekko repeytyisi, Sophie väittää.

Sophien mukaan miesmyyjä kuitenkin oli varma, ettei mekko mahtuisi Sophielle. 

– En halunnut itkeä, mutta se vain tapahtui. Sanoin: "Sinulla ei selvästi ole tyttäriä, koska et muuten koskaan puhuisi naiselle noin".

Sophie. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kaupan näkemys täysin toisenlainen

Lillie'sin näkemys tilanteesta on tyystin erilainen.

Kaupassa työskentelevä mies kommentoi tilannetta The Sunille todeten, että Sophie oli oikeasti menossa sovittamaan kokoa 34–36. Kun mies tarjoutui hakemaan toisen koon, Sophien ystävä alkoi syyttää myyjää siitä, että hän "kutsuu Sophieta lihavaksi".

– Johdamme pientä yritystä miehen ja vaimon voimin, eivät he (Sophie ystävineen) toimisi näin Topshop- tai Next-liikkeissä. Yritin vain selvittää hänen kokonsa ja he suurentelevat tilannetta, mies selitti.

Lähteet: Thesun.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja