Somehitiksi nousseen videon päätähdet saivat kokea elämänsä yllätyksen: "Melkein pyörryin, kun hän ilmestyi"

Italialaisten Vittoria Oliverin ja Carola Pessinan karanteenivideosta tuli todellinen somehitti. Miljoonien katselukertojen jälkeen kaksikko sai kokea elämänsä yllätyksen, kun tenniksen supertähti Roger Federer yllätti heidät kesken haastattelun.

Oliveri ja Pessina pelaavat videolla tennistä katolta toiselle noudattaen selvästi koronakriisin turvaväliohjeistusta. Videota on katsottu yli 10 miljoonaa kertaa.

Tytöt luulivat valmistautuvansa tavanomaiseen haastatteluun, kun heiltä kysyttiin suosikkipelaajista. Molemmat nostivat esiin Federerin. Hetkeä myöhemmin sveitsiläinen ilmestyi verhon takaa yllättäen molemmat. 20-kertainen Grand Slam -mestari pelasi tyttöjen kanssa tennistä ja kutsui heidät lounaalle.

– Melkein pyörryin, kun hän ilmestyi. En uskonut häntä oikeaksi, luulin, että kyseessä oli mallinukke, Oliveri sanoi The Timesin mukaan. 

Federer myös järjesti kaksikon mukaan kesäleirille Rafa Nadal Academyyn. 

– Tämä oli minulle henkilökohtaisesti todella merkittävä hetki urallani, kun pääsen yllättämään fanin, kuten tänään tein Carolan ja Vittorian kohdalla. Olen pelannut monissa hienoissa paikoissa ympäri maailmaa, mutta tämä on ehdottomasti kärkipäässä erityisenä kokemuksena. Näytimme, että voimme pelata missä vain ja pitää hauskaa, Federer kertoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja