Sointu Borg paljastaa podcastissa surkeimman tavan tarjota työtä: "Minun tekisi mieli sanoa.."

Onko Miss Suomi -kilpailu vanhentunut konsepti? Näin tuumaa tuomaristoon kuuluva Sointu Borg 3:01
Onko Miss Suomi -kilpailu vanhentunut konsepti? Näin tuumaa tuomaristoon kuuluva Sointu Borg

Sointu Borg saapui Riikka Uusitalon ja Katariina Juseliuksen podcastin vieraaksi keskustelemaan muun muassa työelämästä.

Diili-kilpailun voittaja ja hiljattain Miss Suomi -tuomaristossakin istunut Sointu Borg saapui missikaunottarien Riikka Uusitalon ja Katariina Juseliuksen juontaman sos-podcastin vieraaksi.

Borgilla on yritys, joka välittää muun muassa VIP-emäntiä ja promoottoreja. Jaksossa suorasanaisesta ja räväkästä puhetyylistään tunnettu Borg kertoo kokemuksistaan työelämässä.

Podcastissa juontajakaksikko ja Borg muistelevat tilannetta, jossa kaikki kolme työskentelivät samassa tapahtumassa. Juselius kertaa muutaman vuoden takaista tilannetta, jossa matkakulujen korvaamisessa oli ollut ongelmia, ja tuolloin 25-vuotias Borg oli ottanut asian hoitaakseen.

– Muistan, että siinä oli jotain häikkää matkakuluissa, että ne (tapahtuman järjestäjät) eivät suostuneet korvaamaan matkakuluja, ja sitten sä menit et "jumalauta nyt ne matkakulut tänne!", Juselius nauraa Borgille.

Juselius ylistää Borgia tämän rohkeudesta. Borg toteaa, että mikäli heidät keikalle tilannut asiakas ei olisi maksanut tuolloin matkakorvauksia, olisi Borg maksanut ne omasta pussistaan.

Tämän jälkeen kolmikko siirtyy keskustelemaan huijareista, jotka ovat yrittäneet petkuttaa Borgia työelämässä. Borg kertoo, ettei häntä enää liiemmin yritetä vedättää, mutta nuorempana hän törmäsi huijareihin enemmän.

Kolmikko pohtii, kuinka ärsyttävää on, jos työtarjouksen merkeissä lähestyvä henkilö ei suostu kertomaan tarjouksestaan enempää sähköpostitse, vaan tarjoutuu kertomaan työtarjouksesta viinin tai illallisen äärellä.

– Minun tekisi mieli sanoa monelle ihmiselle LinkedInissäkin suoraan, että tuo on paskin tapa lähestyä, Borg sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat