Sointu Borg sai osakseen kritiikkiä suostuttuaan Miss Suomi -kisan tuomariksi – paljastaa nyt, miksi lähti mukaan

3:01

Diili-kisan voittanut Sointu Borg kertoi suoraan, miksi päätti olla tuomarina Miss Suomi -kisassa. 

Diili-kisan voittanut Sointu Borg nähtiin viime lauantaina sädehtivänä Alfa TV:llä, kun televisiossa kruunattiin Miss Suomi 2021. Borg oli kisan yksi tuomareista ja se aiheutti osaltansa kritiikkiä.

Iltalehti uutisoi sunnuntaina, että Borgin osallistuminen oli saanut keskustelua aikaan ainakin Jodel-viestintäsovelluksessa, jossa osa oli pettyneitä Diili-voittajan osallistumiseen viimeaikaisten kohujen jälkeen.

Lue lisää: Miss Suomi -kisan keskeyttänyt Nicole Söderström jatkaa missikohun tilittämistä – kertoo MTV Uutisille kokemastaan vääryydestä

Teräväsanaisena naisena tunnettu Borg ei jättänyt huomiotta negatiivista palautetta, vaan kertoi näkemyksensä Instagram-tilillään.

Syy, miksi hän lähti mukaan, on yksikertaisesti kilpailijat. Borg kertoo arvostavansa sellaista, joka tekee systemaattisesti töitä tavoitteidensa eteen ja uskaltaa sanoittaa omat haaveensa.

– Likat on painanut aivan älyttömän duunin. Jokainen, joka laittaa itsensä likoon tuolla tasolla sekä uskaltaa altistaa itsensä kritiikille, ansaitsee hatun noston. Jodelista on helppo huudella. Harva uskaltaa bikineissä nousta lavalle koko kansan arvosteltavaksi. Itsellä menisi luultavasti siinä kohtaa paskat housuun ja korkkaisin povarista piilopullon, mikäli hätäpelastustie ei löytyisi nurkan takaa, Borg kirjoittaa Instagramissa.

Läsnäolollaan Borg halusi kunnioittaa kisaajia.

– Tajusin viimeistään perjantaina haastatteluissa tehneeni oikean päätöksen, likkojen hissipuheita kuunnellessa. Oma pitch-tilanne on vielä kirkkaana mielessä ja tiedän omakohtaisesti paljonko koko homma vaatii allensa mielenlujuutta sekä työtunteja. Lisäksi perjantain tyyppinen haastattelu on asetelmana todella painostava, varsinainen painekattila. Aika on lyhyt ja panokset kovat.

Jos et näe päivitystä, voit katsoa sen tästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja