Smash: Vanhempien kohtaaminen

Smash-sarjan yhdeksännessä jaksossa pohditaan ihmissuhdeongelmia. Rakkaussuhteiden lisäksi ongelmia on myös vanhempien ja lasten suhteissa.

Kareninisä saapuu tyttärensä luokse vierailulle ja ehtii nähdä ikkunasta katoavan nahkatakkisen hahmon, joka on tietenkin Karenin uusi heila Jimmy. Isä menee katsomaan Karenin esitystä, mutta ihmettelee, miksi tytär on valinnut Hit Listin Monroen roolin sijaan. Myöhemmin isä yhdistää näkemänsä hahmon väärään henkilöön. Hän kuvittelee, että ohjaaja Derekillä ja hänen tyttärellään on suhde. Isä alkaa syyttää Derekiä tyttärensä broadway-unelman romuttumisesta.

Myös Ivyllä on ongelmia äitinsä kanssa. Äiti ei ole ilmestynyt tyttärensä näytökseen. Ivy ihmettelee, miksei äiti ole lähettänyt hänelle edes postikorttia. Lopulta kohtaa äitinsä ja saa kuulla shokeeraavan uutisen. Äiti tulee esiintymään samassa näytessä tyttärensä kanssa. Ivyn ja äidin läheiset välit kostautuvat kuitenkin harjoituksissa, ja näytelmä alkaa muistuttaa Gilmoren tyttöjä, kun äiti ja tytär ovat toisilleen liian kohteliaita. Äidin ja tyttären välit kiristyvät niin paljon, että Ivy ilmoittaa äidilleen, ettei tarvitse tätä enää. Ongelmallisesta suhteesta

Jimmyn taakse jättämät ongelmat pulpahtavat pinnalle tutun henkilön saapuessa etsimään häntä. Velan perijä uhkailee Jimmyä sanomalla, että hän tietää missä tämä asuu. Lopulta Jimmy päätyy epätoivoiseen ratkaisuun varastamalla Derekin lompakosta rahaa. Jimmy jää kuitenkin kiinni ja Derek lainaa Jimmyn yllätykseksi tälle rahaa. Derek ei kuitenkaan näytä ilahtuneelta kun hän tajuaa, että Jimmyllä ja Karenilla on suhde.

Jaksossa kuultuja kappaleita:

"Broadway, Here I Come!"

"Hang the Moon"

"Reach For Me"

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja