SM-liigaseuralta vaikea päätös: kotipelit jatkuvat tyhjille katsomoille lähes runkosarjan loppuun

SM-liigaseura Mikkelin Jukurit on tiedottanut jatkavansa kotiotteluidensa pelaamista tyhjille katsomoille Itä-Suomen aluehallintoviraston jatkettua yleisötilaisuuksien osallistujamäärien rajoituksia 22. maaliskuuta asti.

Jukurit kertoo tiedotteessaan pelaavansa tyhjille katsomoille ainakin seuraavat kahdeksan kotiotteluaan. 19.3. pelattavan Sport-ottelun jälkeen mikkeliläisillä on runkosarjassa jäljellä enää neljä kotipeliä.

Itä-Suomen aluehallintoviraston tekemä määräys koskee Etelä-Savon lisäksi Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntia. Näin ollen sama rajoitus yli 20 hengen yleisötapahtumien kieltämisestä koskee myös esimerkiksi SM-liigaseura KalPaa sekä Mestiksessä pelaavia Iisalmen Peli-Karhuja ja Joensuun Kiekko-Poikia.

Myös Korisliigassa pelaava joensuulaisen Kataja Basket, lentopallon pääsarjaseurat Savo Volley, Karelian Hurmos ja Puijo Volley sekä salibandyn F-liigaseura Welhot Kuopiosta kuuluvat aluehallintoviraston piiriin.

Itä-Suomen aluehallintoviraston tekemä rajaus ulottuu nyt jääkiekon SM-liigapaikkakuntia sisältävistä alueista pisimmälle. TPS:n kotimaakunnassa Varsinais-Suomessa tämän hetken rajoitukset ovat voimassa 10. maaliskuuta asti. Useimpien muiden aluehallintovirastojen alueilla rajoitukset on nyt ulotettu helmi-maaliskuun vaihteeseen saakka.

Lue myös:

    Uusimmat