Skottimummo näki kuvan rumasta vauvasta, reaktiosta somehitti – TikTokin pilailuhaaste jakaa mielipiteet: ”Tuo on niin julmaa”

Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä lista on sinulle! 1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä lista on sinulle!

TikTok-sovelluksessa leviävässä haasteessa pilaillaan ”rumien vauvojen” kustannuksella. Kaikki eivät näe ilmiötä yksinomaan hauskana.

TikTok-sovelluksessa kiertää pilailuhaaste, jossa tarkoituksena on näyttää ystävälle tai perheenjäsenelle kuvaa ”rumasta vauvasta” ja valehdella pienokaisen olevan ystävän lapsi. Pilan kohteeksi joutuvan henkilön reaktio kuvataan videolle ja jäynä kruunataan väittämällä, että hän on itseasiassa videopuhelussa vauvan perheen kanssa.

Moni pitää pilaa äärimmäisen hauskana. Yksi heistä on skotlantilainen Stewart McGonigle, joka näyttää hittivideollaan kuvan ”rumasta vauvasta” isoäidilleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Isoäidin reaktio puhuu puolestaan. Nopean parkaisun jälkeen Stewart väittää, että vauvan perhe on FaceTime-yhteyden päässä, minkä jälkeen isoäiti yrittää parhaansa mukaan korjailla sanomisiaan. Sitten nolostuneen oloinen nainen pyytää Stewartia viemään puhelimen pois.

Onko vauvan ulkonäölle nauraminen sopivaa?

Kyseinen video on kerännyt yli 265 000 katselukertaa vain muutamassa päivässä. Siitä uutisoi muun muassa News.com.au-sivusto.

Kommenttikentässä moni pitää videota varsin hauskana päivänpiristäjänä, mutta osa näkee ”ruman vauvan” kuvan käytössä ongelman. Kyseessä on kuitenkin jonkun lapsi, jonka kuvaa pilkataan ja jolle nauretaan julkisesti.

– Tuo on niin julmaa, yksi tiktokkaaja kommentoi.

– Kuvittele, jos oman vauvasi kuvaa käytettäisiin TikTokissa, toinen vetoaa.

Saman vauvan kuvaa on käytetty lukuisissa pilailuhaasteen vuoksi tehdyissä videoissa. Yksistään alla oleva video, jolla "ruma vauva" esiintyy, on kerännyt 8,9 miljoonaa katselukertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samainen vauva edustaa lukuisissa pilailuvideoissa "rumaa vauvaa". Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Hitc.comNews.com.au, Tik Tok

Lue myös:

    Uusimmat