Skorpionin kesähoroskooppi 2019

Rakastut ehkä ihmiseen, johon et olisi koskaan kuvitellut rakastuvasi!

Tämä kesä tuo vauhtia skorpionien rakkauselämään. Tulet yllättymään, miten paljon sinulla onkaan vientiä, kun vain uskallat avata silmäsi maailmalle.

Kesäkuun loppu ja heinäkuun alku antavatkin sinkkuskorpioneille monia mahdollisuuksia tutustua ihmisiin ja kenties aloittaa myös uuden suhteen. Yhden yön suhteet eivät kuitenkaan ole sinua varten. Jos tiedät heti, ettei suhteesta voi tulla mitään pysyvämpää, sinun ei kannata edes aloittaa sitä.

Sinkkuskorpionit pärjäävät hyvin yksinkin, mutta voit silti löytää sielunkumppanisi elokuun puolella iltojen alkaessa hämärtyä. Rakastut ehkä ihmiseen, johon et olisi koskaan kuvitellut rakastuvasi. Hänessä ei ole ollenkaan niitä ominaisuuksia, joita olet kumppaniltasi aina toivonut. Hänessä on kuitenkin jotakin muuta, sellaista mikä vie sinulta jalat alta.

Kesä ei ole kovin helppo parisuhteessa eläville

Skorpioni lomamatkalla

Lomallasi kaipaat ennen kaikkea rauhaa ja rentoutumista. Matkustatkin mielellään pittoreskiin paikkaan, missä sekä silmä että mieli lepäävät.

Kesä ei ole välttämättä kovin helppo parisuhteessa eläville skorpioneille, sillä kumppanisi on enemmän jalat maassa -tyyppiä ja sinä taas olet pilvilinnoissa leijailija. Aiemmin selvittämättä jääneet asiatkin voivat tuoda ongelmia suhteeseenne. Kaikilla pareilla on ylä- ja alamäkensä, mutta te olette onneksi valmiita tekemään työtä suhteenne eteen.

Mustasukkaisuus ja omistushalukin voivat vaivata tänä kesänä parisuhdettanne. Te kaksi olette kuitenkin kasvaneet niin voimakkaasti toisiinne kiinni, että kenenkään on turha yrittää tulla teidän väliinne. Rakkautenne kestää kaikki karikot ja vain vahvistuu entisestään.

Tänäkin kesänä järjestät ystävillesi kaikenlaista kivaa

Ystävät ovat skorpioneille tärkeitä. Sinä et ole niitä ihmisiä, jotka ottavat yhteyttä ystäviinsä vain silloin kun tarvitset heiltä jotakin. Sinä otat yhteyttä silloin kun haluat antaa heille jotakin.

Tänäkin kesänä järjestät ystävillesi kaikenlaista kivaa, etkä odota saavasi vastineeksi muuta kuin heidän mukavaa seuraansa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja