Skodansa "kunnolliselle asuinalueelle" pysäköinyt Julia löysi tuulilasistaan tylyn viestin: "Toivottavasti et pahastu, mutta…"

Tässä on täysin uusi Skoda Fabia 1:36
Näinköhän Littlestairs Roadin asukkaille kelpaisi tämä pari viikkoa sitten esitelty uusi Skoda Fabia?

Tällä asuinalueella on ilmeisesti totuttu tavallista edustavampiin autoihin.

Southamptonin edustalla Englannin etelärannikolla sijaitsevalla Isle of Wightilla on katu, jonka asukkaat haluavat pitää kiinni ilmeisen korkeista standardeistaan, eivätkä epäröi kertoa sitä muillekin. Tai ainakin joku on ottanut tämän oikeuden omiin käsiinsä.

Tämän sai kokea omakohtaisesti 56-vuotias Julia Laursen, jonka toisen sukupolven sininen Skoda Fabia ei enää vastaa Littlestairs Roadin asukkaiden vaatimuksia. Autonsa omalle kotikadulleen pysäköinyt Laursen nimittäin löysi tuulilasista varsin ikävään sävyyn kirjoitetun lapun.

– Toivottavasti et pahastu, mutta voisitko ystävällisesti olla pysäköimättä autoasi tälle kadulle? Kunnollinen ja säädyllinen kotikatumme näyttää nyt Beirutilta. Me emme aja tällaisilla autoilla, joten ehkäpä voisit tulevaisuudessa pysäköidä omasi johonkin soveliaampaan paikkaan, kuten kaatopaikalle, lapussa kerrottiin.

"Mitähän v*ttua!"

Naapurin jättämän lapun on allekirjoittanut Littlestairs Roadin "hallinto", mutta kyseessä voi olla toki aivan yksittäisenkin Skoda-vihaajan purkaus.

Laursen julkaisi kuvan lapusta omalla Facebook-tilillään, mutta julkaisu on sittemmin muutettu yksityiseksi. Brittilehti The Sun on kuitenkin siteerannut Laursenia omassa artikkelissaan.

– Mitähän v*ttua! Tämä kaikki vain siksi, etten kärrää lapsiani kouluun ja takaisin jollain elvistelevällä Range Roverilla tai muulla maasturilla. Tiedoksi kaikille vähän rähjäisemmän näköisillä autoilla ajaville ystävilleni, tulkaahan pistäytymään Littlestairs Roadilla ja antamaan näille r*nkkareille maistiainen siitä, miltä Beirutissa näyttää, Larsen puhisi.

Autobloggari Damien Cross kannusti Twitter-tilillään kaikkia vähemmän hehkeillä autoilla ajavia brittejä Laursenin ja tämän Fabian tueksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Vielä toistaiseksi ei ole näyttöä siitä, että Laursenia ja hänen Skodaansa tukevat britit olisivat lähteneet Littlestairs Roadille sen sankemmin joukoin, mutta tämäkin lienee vain ajan kysymys.

Lue myös:

    Uusimmat