Skandaalin keskellä rypevä prinssi Andrew lensi kuningattaren luokse – kävivät salaisen keskustelun kalastusmökissä

1:44
Prinssi Andrew joutuu oikeuteen seksuaalirikoksista.

Prinssi Andrew lensi keskustelemaan kuningattaren kanssa.

Seksuaalirikossyytteen keskellä rypevä prinssi Andrew lensi äitinsä, kuningatar Elisabetin luokse Iso-Britanniaan. Kaksikon nähtiin keskustelleen 1,5 tunnin ajan salaisessa kalastusmökissä Baltimoren linnan läheisyydessä.

Keskustelun jälkeen prinssi lensi Windsorin linnasta Skotlantiin yhdessä ex-vaimonsa Sarah Fergusonin kanssa. 

Prinssi vältteli odotetusti kameroita, eikä hänen liikkeistään tehty juuri havaintoja.

– Häntä ei näkynyt missään. Prinssin autokuljettaja poistui paikalta yksin, lähde kertoo The Sun -lehdelle.

Oletettavaa on siis, että prinssi on poistunut mahdollisimman vaivihkaa takaoven kautta, koska hänelle oli ilmoitettu paikalle löytäneestä valokuvaajasta.

Andrew ei ole vielä toistaiseksi vastannut noin kuukausi sitten New Yorkin tuomioistuimessa nostettuun seksuaalista hyväksikäyttöä koskevaan siviilioikeudelliseen kanteeseen. Oikeusjuttu liittyy liikemies Jeffrey Epsteinin ympärillä vellovaan seksuaalirikosvyyhteen.

Prinssin haastoi oikeuteen amerikkalainen Virginia Giuffre, 38, jonka mukaan Yorkin herttua käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen 20 vuotta sitten. Giuffre oli tapahtumien aikaan 17-vuotias. Syyteen mukaan prinssi Andrew pakotti Giuffren seksiin Lontoossa, Epsteinin pitkäaikaisen kumppanin Ghislaine Maxwellin kotona, sekä Epsteinin tiluksilla New Yorkissa ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla.

Brittilehti Mirror kertoo, että Andrew’n tilanne voi muuttua entistäkin synkemmäksi. Lehden saamien tietojen mukaan on mahdollista, että myös toinen nainen suunnittelee oikeusjutun nostamista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja