Sivusto: Lionel Messi esitti MM-huumassa ranskalaisseuralleen toiveen, jota PSG ei millään haluaisi toteuttaa

3:02
Kylian Mbappésta voi kasvaa vielä suurempi pelaaja kuin Lionel Messistä: "Tilasto ovat järisyttävät"

Goal-sivusto kertoo, että Argentiinan paidassa jalkapallon MM-kultaa voittanut Lionel Messi haluaisi esitellä maailmanmestaruuspystiä pariisilaisten edessä.

Sivuston mukaan Messi on esittänyt seuratasolla edustamalleen Paris Saint-Germainille toiveen, että saisi esitellä mestaruuspystiä joukkueensa seuraavassa kotiottelussa.

Kun ottaa huomioon, että Messi ja Argentiina voittivat sunnuntain MM-finaalissa juuri Ranskan, ei varsinaisesti yllätä, että PSG:ssä ehdotukseen suhtaudutaan hyvin nihkeästi – olkoonkin, että seura on qatarilaisomistuksessa ja ylin päätösvalta lepää viime kädessä saman miehen hartioilla, joka puki mustan bisht-kaavun Messin ylle MM-finaalin jälkeen: Qatarin emiirin Tamim bin Hamad Al Thanin.

Eikä tässä vielä kaikki. Ranskalaisten suuri suosikki, MM-finaalissa hattutempun tehnyt ja rangaistuspotkukilpailussa vielä neljännen kerran osunut Kylian Mbappé pelaa Messin tavoin PSG:ssä, ja supertähdet eivät tunnetusti ole ylimpiä ystäviä keskenään.

PSG:n pelit jatkuvat 28. joulukuuta kotiottelulla Strasbourgia vastaan. Mikäli Messi ei vielä tuolloin ole joukkueen mukana, seuraava kotiottelu on ohjelmassa 11. tammikuuta.

Viime vuonna PSG:hen siirtynyt Messi on tiettävästi tekemässä jatkosopimusta seuran kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja