Sisusta kuin Sinkkuelämää-elokuvassa

Ihailetko Carrien rentoa makua? Rakastuitko Sex and the City 2 -elokuvan itämaiseen maailmaan? Anna myös kotisi täyttää leffakankaan tyylikkäimmät kriteerit.

Vahvoja värejä ja voimakkaita kuvioita, lämmintä valoa ja pehmeitä materiaaleja – niistä rakentuu Sinkkuelämää 2 -elokuvan sisustuksellinen tyyli. Valitse siis kotiisi runsas väripaletti, kauniita yksityiskohtia ja muhkeita materiaaleja.

Vaihda verhot ja muut sisustuskankaat vahvasti kuvioituihin ja hieman paksumpiin. Hanki paljon värikkäitä tyynyjä ja levitä niitä suuriksi kasoiksi vuoteellesi ja sohvan päälle. Myös lattiatyynyt sopivat tähän sisustukseen loistavasti – unohda siis tylsät tuolit ja istu rennosti lattialla. Äläkä unohda sänkyä, vaan hanki pehmeät ja ylelliset satiinilakanat.

Myös väreillä on tärkeä osuus Lähi-idän tyylin rakentumisessa, esimerkiksi voimakkaat turkoosi ja pinkki toimivat loistavasti – kultaa tietenkään unohtamatta. Jos vahvat sävyt pelottavat, kokeile ensin yhden värin lisäämistä vaikkapa sohvatyynyihin ja järjestä viereen muutama kultainen kynttilänjalka.

Säilytä kodissasi myös tehokas valo, mutta hanki rinnalle lämmin tunnelmavalaistus. Himmeä ja lämmin valo on tärkeä elementti Sinkkuelämää-sisustuksessa.

Kaipaatko juhlakattaukseesi Abu Dhabin lämmintä tunnelmaa? Muutamalla kultaisella lautasella ja värikkäällä pöytäliinalla teet hetkessä vaikutuksen vieraisiisi. Sytytä kynttilöitä ja hanki suuria kukkia, kuten valkoisia liljoja, pöytääsi koristamaan. Suunnittele myös illan menu tyyliin sopivaksi.

Matot ovat tummia, pehmeitä ja paksuja – joten hylkää mummon vanhat räsymatot kaapin perälle. Jos remontoit kotiasi ja haluat vaihtaa samalla tyyliä, voit hankkia perinteisen parkettilattian sijaan itämaista laattaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja