Mainos

Suomalaisdesign sisustaa Sinkkuelämää-Carrien kotia

Juuri maailman ensi-iltansa saaneessa Sex and the City 2 – Sinkkuelämää 2 -elokuvassa nähdään suomalaista huippudesignia. Suunnittelija Anne Kyyrö Quinnin hurmaava rahi sisustaa itsensä Carrie Bradshaw'n kotia.

Pitkään odotetussa Sex and the City 2 – Sinkkuelämää 2 -elokuvassa nähdään myös suomalaista designosaamista, sillä elokuvan päähenkilön Carrie Bradshaw'n (Sarah Jessica Parker) kotia sisustaa suunnittelija Anne Kyyrö Quinnin suunnittelema Lola-ottomaani.

Elokuvan set decorator Lydia Marks kertoo lavastustiimin etsineen ottomaania, jolla Carrie istuisi erittäin tärkeässä kohtauksessa. Kun Anne Kyyrö Quinnin suunnittelema veikeä sininen villahuovalla päällystetty rahi oli löytynyt, palaset olivat loksahdelleet paikalleen: Lola-ottomaani olisi täydellinen Carrielle sekä Bigin ja Carrien asuntoon.

– Se tuo tilaan kirkaan väriläiskän, uskomattoman veistoksellisen designelementin ja juuri sen hivenen leikillisyyttä, jota tarvitsimme. Rakastamme sitä, Lydia Marks hehkuttaa.

Anne Kyyrö Quinn on pitkän linjan suunnittelija

Lola-ottomaanin suunnittelija, suomalainen Anne Kyyrö Quinn on asunut Lontoossa jo vuodesta 1986. Hän on opiskellut tekstiilisuunnittelua London Metropolitan Universityssä, ja suoritti ylemmän korkeakoulututkinnon vuonna 2001. Oman mallistonsa Kyyrö Quinn aloitti vuonna 1999.

Anne Kyyrö Quinn on ihastunut erityisesti huopamateriaalin käyttöön töissään. Hän on suunnitellut teollisesta huovasta muun muassa seinäpaneeleja, joiden kolmiulotteisuus ja veistokselliset piirteet tuovat tiloihin vahvan arkkitehtoonisen elementin. Kyyrö Quinn on suunnitellut huovasta myös kaihtimia, valaisimia, tyynyjä ja verhoillut sillä huonekaluja.

Anne Kyyrö Quinn on palkittu monilla alan palkinnoilla. Viimeisin tunnustus tuli joulukuussa 2009, kun hänelle myönnettiin kansainvälinen Good Design -palkinto akustisesta Scallop-seinäpaneelista.

MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.