Siskoksilla vuosi ikäeroa – toista kosittiin, toinen pukeutui pensaaksi ja piileskeli: "Kysyin, pilaako tämä romanttisen tunnelman"

0:24
Kasvoitko sisarusten parissa? Videolla asioita, jotka tunnistat taatusti!

Kun Therese sai kuulla siskonsa poikaystävän suunnittelevan kosintaa, hän tiesi haluavansa olla osallisena jollain tavalla.

Wisconsinissa asuva Therese Merkel, 23, on aina ollu hyvin läheinen Rachel-siskonsa kanssa.  Sisarukset ovat jopa niin läheisiä, että Rachel oli toivonut siskonsa olevan paikalla, jos poikaystävä, Andrew Philibeck, jonain päivänä kosisi.

Niinpä Andrew otti Theresen mukaan kosintasuunnitelmiin.

– Keksimme monia hulvattomia ideoita, jotka olivat täysin naurettavia. Mietimme, kuinka hauskaa olisi, jos olisin pensas tai jotain, Therese kertoo Buzzfeedille.

Tästä hieman myöhemmin Andrew lähetti Thereselle viestin ja kertoi ostaneensa tälle pensaspuvun, jollaista metsästäjät tyypillisesti käyttävät yrittäessään sulautua maastoon.

– Minä jopa kysyin Andrew'lta, pilaako tämä romanttisen tunnelman, Therese kertoo, mutta mies vakuutti, että suunnitelma olisi täydellinen.

"Minua hermostutti, että oliko hän edes siellä"

Kuukautta myöhemmin Andrew valitsi kauniin paikan ja täytti sen tyttöystävänsä suosikkikukilla, lyhdyillä ja muilla koristeilla.  Paikalle saatellulla Rachelilla ei ollut aavistustakaan, että hänen siskonsa piileskeli ihan lähellä.

– Hän oli niin hyvin piilossa puvussaan puskissa, etten voinut nähdä häntä, joten minua hermostutti, että oliko hän edes siellä, Andrew kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehen esitettyä tärkeän kysymyksensä Therese odotti hetken, ennen kuin hyppäsi puska-asussaan esiin kiljuen "hän sanoi kyllä, hän sanoi kyllä"

– Hän oli niin hämmentynyt, hän kysyi, että "mikä oikein olet, outo puska?", Therese kertoo Rachelin reaktiosta.

"Siskoni kihlautui ja minä pukeuduin pensaaksi"

Muutamaa päivää myöhemmin Therese jakoi tilanteesta ja asustaan otetut kuvat Twitterissä, jossa ne ovat keränneet yli 180 000 tykkäystä.

"Siskoni kihlautui viikonloppuna, ja minä pukeuduin pensaaksi luontoon nähdäkseni/tallentaakseni tuon hetken. Meillä on vuosi ikäeroa.... Miksi meidän elämämme ovat niin erilaisia, hah", Therese naureskeli.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja