Serkku pelasti naisen kihlakuvan hilpeällä tavalla – kuvasta järjetön somehitti: "Kaikki sankarit eivät käytä viittoja"

Serkku pelasti naisen kihlakuvan hillittömällä tavalla.

Twitterissä jaetut kuvat kiteyttävät serkusten välisen ystävyyden. Serkku tuli nimittäin hauskalla tavalla hätiin, kun vastakihlautuneen naisen kihlakuvan tielle oli tulla yllättävä este.

Usein kihlakuvissa säihkyy sormuksen lisäksi naisen huolitellut kynnet. Australialaisen Jennan  Diana-serkun kynnet eivät kuitenkaan olleet toivotussa kunnossa, kun tämän poikaystävä José päätti järjestää yllästyskosinnan. 

Diana vastasi toki myöntävästi, mutta kihlakuvat arveluttivat, sillä naisen manikyyri ei ollut ajan tasalla.

– Diana tekee kovasti töitä sairaanhoitajana, joten hän harvoin käy laitattamassa kyntensä, Jenna kertoi Scary Mommy -sivustolle.

Keskustelua käytiin siitä, pitäisikö Dianan kynnet lakata pikaisesti, mutta kaikki olivat niin innoissaan yllätyskosinnasta, ettei kukaan malttanut. Niinpä Jenna ehdotti, että voisi itse toimia käsimallina kuvassa. Lopputulos oli monen mielestä täydellinen!

"Serkkuni poikaystävä kosi häntä, mutta hänen kyntensä eivät olleet laitetut, hah." Jos päivitys näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä kosinta oli puolestaan niin yllättävä, ettei nainen ollut tajuta koko asiaa. Artikkeli jatkuu videon alla.

0:54

Päivityksestä on tullut järjetön somehitti. Jennan twiittaamat kuvat ovat ansainneet jo yli 900 000 tykkäystä ja 225 000 uudelleentwiittausta. 

Jenna kertoi Twitterissä Josén huijanneen Dianaa, että he olivat menossa juhlimaan miehen vanhempien hääpäivää. Vasta juhlissa Dianalle paljastui, että juhlat olivat hänelle. "Tyttöni organisoi omat kosintajuhlansa", Jenna nauroi.

"Tarvitsen tällaisia ystäviä"

Jennan uhraus käsimallina on herättänyt tunteita Twitterissä. Moni ihaili avoimesti serkun toimintaa.

"Kaikki sankarit eivät käytä viittoja."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tarvitsen tällaisia ystäviä!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miten hän kehtaa...?"

Moni kuitenkin muistutti myös, kuinka tärkeää on oikeasti varmistaa ennen kosintaa, että tulevalla morsiamella on kuvauskelpoiset kynnet. 

"Pojat, järjestäkää joku aina varmistamaan ovelasti, että hän käy manikyyrissa."  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miten hän kehtaa kosia, kun hänen kynsiään ei ole laitettu?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos minua kositaan joskus kaukaisessa tulevaisuudessa, eivätkä kynteni ole laitetut, vastaan kieltävästi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jenna kuitenkin kertoi Twitterissä, ettei sulhanen kyennyt hoitamaan Dianalle manikyyriä herättämättä epäilyksiä. Niinpä kosinta oli hoidettava ilman asianmukaista kynsihuoltoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja