Sisäpiirin lähde paljastaa, mitä Kim Kardashian ajattelee ex-miehensä Kanye Westin uudesta suhteesta

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Kim Kardashian iloitsee Kanye Westin uudesta suhteesta.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian ei ole loukkaantunut, vaikka vielä toistaiseksi hänen virallinen aviomiehensä räppäri Kanye "Ye" West deittailee näyttelijä Julia Foxia

– Kim haluaa siirtyä elämässään eteenpäin Kanyesta, joten häntä ei häiritse se, että Julia ja Kanye tapailevat, lähde kertoo ET:lle.

– Kim on iloinen, jos Kanye on onnellinen. Hän iloitsee, että Kanye kohdistaa romanttisen energiansa johonkin muuhun, lähde lisää.

Ero Kardashianista on ollut Westille kova paikka, sillä hän ei olisi halunnut erota vaimostaan. Vielä kuukausi sitten West muutti Runaway-kappaleensa sanoja tilanteeseen sopivaksi. Esiintyessään West pyysi avoimesti, että Kardashian palaisi tämän luokse. Westin uusi suhde lienee siis erityisen toivottu uutinen Kardashianin toimesta.

Kardashian  puolestaan on tapaillut lokakuusta lähtien Saturday Night Live -ohjelmasta tuttua koomikko Pete Davidsonia

West ja Fox jatkoivat tapailuaan tiistai-iltana Kalifornian aikaa. Kaksikko lähti sovittamaan asuja illallistreffeille Craig'sissa Los Angelesissa. Foxin, 31, yllä nähtiin denimiä ja Charlotte Knowlesin pikkutakki. West oli pukeutui harmaaseen huppariin ja tummiin farkuihin. Hän pysähtyi jakamaan nimikirjoituksia, kun fanit huomasivat hänet.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja