Ylitsepääsemättömiä erimielisyyksiä ja paluita ystäviksi – nämä julkkispariskunnat laittoivat lusikat jakoon vuonna 2021

Näiden julkkisten parisuhteet ja avioliitot kariutuivat vuonna 2021.

Kuluneena vuonna olemme saaneet lukea iloisista rakkausuutisista, mutta myös surullisemmista erotarinoista. Vaikka parisuhde on päättynyt, useat julkkispariskunnat ovat silti päättäneet pysyä hyvinä ystävinä tai vähintäänkin pyrkineet jatkamaan lastensa kasvatusta yhdessä.

Näiden kymmenen julkkispariskunnan rakkaustarinat päättyivät eroon vuonna 2021.

Shawn Mendes ja Camilla Cabello

Muusikkopariskunta Shawn Mendes, 23, ja Camila Cabello, 24, päätyivät eroon marraskuussa. Pariskunta alkoi seurustella heinäkuussa 2019, joten suhde kesti reilut kaksi vuotta.

Mendes ja Cabello ovat olleet erityisesti sosiaalisessa mediassa avoimia suhteestaan ja ilmoittivat siellä myös erostaan.

Eroilmoituksen perusteella pariskunta on kuitenkin eronnut sangen hyvissä väleissä ja vakuuttaa pysyvänsä edelleen hyvinä ystävinä.

Kim Kardashian ja Kanye "Ye" West

Tosi-tv-julkkis Kim Kardashianin ja rap-artisti Kanye "Ye" Westin eroa oltiin uumoiltu jo jonkin aikaa, mutta silti yksi alkuvuoden suurimmista uutispommeista viihteen saralla oli pariskunnan avioerohakemus.

Kardashian haki virallisesti avioeroa miehestään 19.helmikuuta. Kardashian ja West avioituivat vuonna 2014 ja heillä on neljä yhteistä lasta: NorthSaint, Chicago ja Psalm

Lähteiden mukaan parin eron taustalla ei ollut varsinaista draamaa. Kardashian kuitenkin tunsi pettymystä siitä, että he eivät saaneet suhdetta toimimaan.

– Kim on pääasiassa pettynyt siihen, etteivät he löytäneet keinoa pysyä naimisissa. Kim kokee, ettei Kanye ollut halukas tekemään töitä liitoon eteen ja tulemaan vastaan, lähde kommentoi.

People-lehden haastatteleman lähipiirilähteen mukaan West kokee, että hänen vuoden 2020 presidenttivaalikampanjansa oli viimeinen niitti vaimolleen.

Gigi Hadid ja Zayn Malik

Huippumalli Gigi Hadidin ja laulaja Zayn Malikin vuoristoratamainen parisuhde päättyi jälleen kerran eroon lokakuussa.

Kaksikko alkoi tapailla jo vuonna 2015 ja on sittemmin eronnut ja palannut yhteen useasti. Syyskuussa 2020 pariskunta sai yhteisen tyttölapsen.

Tuoreimpaan eroon liittyy myös pahoinpitelysyytteitä, sillä huippumallin äiti Yolanda Hadid on syyttänyt Malikia tämän lyömisestä riidan päätteeksi. Malik on kiistänyt anoppinsa väitteet, mutta mies on ollut muutoin haluton puimaan asiaa julkisuudessa.

Elon Musk ja Grimes

Yrittäjä ja miljardööri Elon Musk ja muusikko Grimespäätyivät syyskuussa eroamaan kolmen vuoden seurustelun päätteeksi.

Parilla on yhteinen toukokuussa 2020 syntynyt poika, X Æ A-Xii Musk, jota vanhemmat aikovat jatkossakin kasvattaa yhdessä. 

Esikoispojan kummallinen nimi aiheutti reippaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, sillä kukaan ei edes tuntunut tietävän, miten nimi tulisi lausua.

Kaley Cuoco and Karl Cook

Rillit huurussa -näyttelijä Kaley Cuoco erosi syyskuussa aviomiehestään Karl Cookista. Pariskunta ehti olla naimisissa alle kolme vuotta.

Cuoco ja Cook antoivat erostaan virallisen lausunnon, jonka mukaan heidän polkunsa olivat valitettavasti johdattanut heidän eri suuntiin. Vihaa ex-pariskunnan välillä ei kuitenkaan tiedotteen mukaan ole.

– Olemme tehneet tämän päätöksen yhdessä valtavasti toisiamme kunnioittaen ja ottaen toinen toisemme huomioon. Pyydämme myös teitä tekemään samoin, ymmärtäen, ettemme jaa mitään lisätietoa tai kommentoi asiaa enempää, tiedotteessa todettiin.

Bill and Melinda Gates

Toukokuussa tuli päätökseensä myös Microsoftin perustaja Bill Gatesin ja tämän vaimon Melindan avioliitto. Pariskunta ehti olla naimisissa 27 vuotta.

Gatesit ilmoittivat yhteisessä lausunnossaan, etteivät usko voivansa kasvaa enää pariskuntana seuraavassa elämänvaiheessaan.

Ex-pariskunta aikoo avioerosta huolimatta jatkaa työtä yhteisessä Bill & Melinda Gates -säätiössä, joka on maailman suurin yksityinen hyväntekeväisyysjärjestö.

Jennifer Lopez and Alex Rodriguez

Laulaja Jennifer Lopez ja ex-baseball-pelaaja Alex Rodriguezerosivat virallisesti huhtikuussa. Pariskunnan eroaikeista alkoi luukkua huhuja jo alkuvuodesta, mutta vielä tällöin parin edustajat torppasivat väitteet.

– Olemme tajunneet, että meidän on parempi olla ystäviä ja sellaisina aiomme myös pysyä. Jatkamme yhteistyötä ja tuemme toisiamme yhteisissä yrityksissämme ja projekteissamme. Toivomme parasta toisillemme ja toistemme lapsille. Haluamme sanoa ainoastaan sen, että kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet meille ystävällisiä sanoja ja tukea, ex-pari totesi virallisessa tiedotteessaan.

Jennifer Lopez seurustelee nykyisin näyttelijäBen Afleckin kanssa, joka myös erosi omalla tahollaan alkuvuodesta näyttelijä Ana de Armaksen kanssa.

Rebel Wilson ja Jacob Busch

Näyttelijä Rebel Wilsonvahvisti helmikuussa olevansa jälleen sinkku ja päättäneensä parisuhteen yrittäjä Jacob Buschin kanssa.

E! Newsin haastatteleman sisäpiirilähteen mukaan näyttelijä päätti erota miehestä, sillä suhde tuntui ajautuneen pois oikealta kurssilta.

– Ei ollut mitään yksittäistä asiaa mitä olisi tapahtunut. Suhde vain ajautui pois kurssilta ja kuihtui pois. Heillä oli kivaa yhdessä ja he jäävät hyviksi ystäviksi, lähde paljasti.

Ex-pari eli etäsuhteessa ja asuivat vastakkaisilla Yhdysvaltojen rannikoilla toisistaan.

Zoë Kravitz and Karl Glusman

Näyttelijä Zoë Kravitz haki vuodenvaihteessa avioeroa miehestään Karl Glusmanista, vain 18 kuukautta pariskunnan häiden jälkeen.

Kravitz ja Glusman viettivät häitään vuoden 2019 kesäkuussa Pariisissa Zoën isän, rock-tähti Lenny Kravitzin kotona. Zoën äiti on puolestaan näyttelijä Lisa Bonet.

Pari oli kihlautunut vuonna 2018, mikä paljastui Rolling Stonesin haastattelussa, toimittajan huomattua sormuksen Kravitzin sormessa.

Matthew Perry ja Molly Hurwitz

Frendit-sarjan Chandlerina tunnettu Matthew Perry purki kesäkuussa kihlauksen kirjallisuusalalla työskentelevän naisystävänsä, Molly Hurwitzin kanssa.

Ex-pariskunta ehti seurustella vuodesta 2018 saakka ja kihlautui marraskuussa 2020, kertoo People.

– Asiat eivät aina suju ja tämä oli yksi niistä kerroista. Toivon Mollylle kaikkea hyvää, Perry kommentoi tiedotteessaan.

Vuoden 2020 kihlautumisuutista kommentoidessaan Perry vielä totesi seurustelevansa planeetan upeimman naisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat