Pete Davidsonin on kiusallista kyläillä Kim Kardashianin luona – Kanye West osti talon ex-vaimonsa naapurista

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian-Westin erilleen?

Kim Kardashian saa pian uuden naapurin.

Räppäri Kanye "Ye" West on ostanut talon aivan tulevan ex-vaimonsa, tosi-tv-tähtenä ja liikenaisena tunnetun Kim Kardashianin naapurista. Pariskunnan sisäpiiriin kuuluva lähde paljasti People-julkaisulle, että Kanye haluaa pysytellä lähellä perhettään. 

Naapurusto on Westille ainakin tuttua, sillä ennen avioeroprosessin aloittamista hän asui Kardashianin ja lasten asuttamassa talossa yhdessä heidän kanssaan. Kardashian maksoi alkuvuodesta Westille 23 miljoonaa dollaria eli noin 20 miljoonaa euroa, ollakseen talon ainoa omistaja.

Lähietäisyys vieraantuneen vaimon taloon tarkoittaa myös sitä, että West voi pitää silmällä Kardashiania ja tähän yhdistettyä Pete Davidsonia, joiden suhteelle West ei ole ilmeisesti lämmennyt.

Houkutteleva sijainti

Lähteiden mukaan West osti talon naapurustosta 4,5 miljoonalla dollarilla. Itse talo ei ilmeisesti houkutellut Westiä niin kovasti kuin sijainti, sillä mies aikaa purkaa tontilla olevan, vuonna 1955 rakennetun talon ja rakentaa tilalle jotain enemmän itselleen mieluista.

– Se on lähellä Kimiä ja lapsia. Hänellä on visio talosta ja suunnitelmia aloittaa rakentaminen niin pian kuin mahdollista. Se tulee olemaan perheystävällinen. Hän haluaa lapset luokseen niin usein kuin mahdollista, lähde kertoo.

Tällä hetkellä Westillä on asunto Malibussa, mutta se teki ilmeisesti lasten vierailuista hankalampia. Lähteen mukaan kaupat Kardashianin naapuritalosta tehtiin hyvin pikaisesti. 

Westillä ja Kardashianilla on neljä yhteistä lasta. Kim Kardashian haki avioeroa Kanye Westistä alkuvuodesta.

Lähteet: HuffPost, People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja