Sirpa Selänne poseeraa ystäviensä kanssa veneessä – eräs yksityiskohta herättää huomion: "Paras photoshopattu kuva"

Teemu Selänne puhui Sirpa-vaimostaan vuonna 2014 0:35
Teemu ja Sirpa Selänne ovat pitäneet yhtä jo pitkään. Näin Teemu puhui vaimostaan vuonna 2014.

Sirpa Selänne keksi nerokkaan ratkaisun, kun yksi ystävistä ei päässyt mukaan veneretkelle.

Jääkiekkolegenda Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne nautti veneretkestä ystäviensä kanssa aurinkoisena päivänä. Selänne julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa ystävät poseeraavat hymyillen. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen, että eräs ystävistä ei päässyt reissuun mukaan. Selänne teki kuitenkin nerokkaan ratkaisun ja muokkasi ystävänsä kuvaan.

– Kaipasimme sinua, Jen. Tiedämme, että olit kansamme henkisesti. Ps. Paras photoshopattu kuva ikinä, Selänne kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Selänteen kuva on kerännyt kehuja.

– Miten kaunis kuva.

– Ihanan iloinen kuva.

Teemu ja Sirpa Selänne avioituivat vuonna 1996. Kaksikon ensitapaaminen ei kuitenkaan ole tapahtunut muutamaa vuotta ennen häitä, vaan rakastavaiset ovat tavanneet toisensa ensimmäisen kerran jo lapsena.

Sirpa postasi Instagram-tililleen tänä keväänä hieman jo vuosien kellastaman kuvan, jossa hänen äitinsä Terttu Vuorinen istuu sängyllä viiden lapsen ympäröimänä. Kuvaan on merkitty kynällä kaksi henkilöä, pienen pienet Sirpa ja Teemu.

– Eipä tienneet pikkunen Sirpa ja Teemu, että kohta ollaan oltu toistemme Valentine 33 vuotta. Kuva vuodelta joskus 1972, Terttu-äiti ja mun Jaana-sisko sekä Teemun kaksoisveli Paavo kuvassa myös, Sirpa kirjoittaa.

Selänteet asuvat nykyään Yhdysvalloissa. Perheen kuopus, Veera, loistaa tennisharrastuksessaan, kun taas EemilEetu ja Leevi ovat viihtyneet jääkiekon parissa.

Teemu Selänne lopetti jääkiekkouransa vuonna 2014.

Lue myös:

    Uusimmat